Prva reakcija Dalilinog tate na pomirenje sa Carem: Njegove reči bole

Huso Mujić je ostao pri stavu da ne odobrava ćerkinu vezu sa Filipom.

  • 6
Dalila Dragojević Huso Mujić Filip Car

Foto-montaža: ATA Images, Telegraf.rs, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car sve su bliži a u utorak 25.1. nakon žurke, pali su i sočni poljupci u pušionici.

Dalilin otac Huso Mujić, očajan je zbog ćerkinog ponašanja, a njegova prva reakcija nakon saznanja da mu je ćerka obnovila odnos sa Carem govori da je ostao pri stavu da ne podržava ćerkin izbor.

On danas slavi rođendan, a kada smo ga pozvali uverili smo se da u domu Mujića ne vlada "slavljenička" atmosfera.

- Ne pitajte me za nju sa mnom je završila. Povukao sam se, više neću da komentarišem ništa, nema poente - rekao je Huso na pitanje da prokomentariše novonastalu situaciju, nakon čega je prekinuo vezu.

Podsetimo, Huso Mujić je u prvoj ispovesti za Telegraf Jetset koju je dao medijima rekao kako ne podržava Dalilinu vezu sa Filipom Carem te da ćerka u Šepak može da se vrati samo u slučaju da se pomiri sa Dejanom Dragojevićem.

- I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gde ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad. On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati kuću.

Na naše pitanje šta misli o Filipu Caru, Huso je tada rekao

- Sve najgore. Njoj bih poručio da se pod hitno kloni onog propaliteta, i nju će odvući u propast! Dok još ima nade, da se otrezni, pa nek ide gde hoće i kako hoće. Ta veza nije dugotrajna, sigurno. Kakva veza... Vidi narod po ćoškovima šta se priča i kako se priča - rekao je Huso tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA