Car nikad gore ponizio Dalilu zbog Dejana: Pljunuo je direktno u lice više puta, pa vređao i pretio

Dragojevićeva jecala na sav glas zbog Carevih uvreda i izliva ljubomore

  • 7

Dalila Dragojević doživela je najveće poniženje u životu, nakon što ju je Filip Car pet puta pljunuo u lice tokom skandalozne svađe u garderoberu.

Naime, svađa između Dalile i Filipa počela je u pušaoni nakon njegovog izliva ljubomore zbog njenog indirektnog obraćanja bivšem mužu Dejanu Dragojeviću. Oni su tada razmenili teške reči a brutalna svađa koja je bila na ivici fizičkog obračuna usledila par minuta kasnije u garderoberu.

- Nešto razmišljam, sad ispada da si ti moja žrtva, da ja tebe maltretiram. Sama si rekla da nečeš da ideš tamo i opet si otišla u pušionicu! Pričam ti nešto, pogledaj me! Slušaš li me ti? To ti kod mene ne prolazi! Dok si bila u braku to ti je prolazilo, kod mene ne! Slušaš li me? Napravila si ceo jadiluk da bih ja bio uz tebe! Mene nećeš je**ti u mozak! Rasuću te u komade - govorio je Car.

- Izađi napolje - rekla je Dalila.

- Ku**etino jedna! Je l' si ti moja žrtva? - vikao je Car.

- Pogrešila sam - viknula je Dalila.

- Rekao sam ti da ga ne diraš, ne dira te - urlao je Car i pljunuo je 5 puta u live nakon čega je Dalila krenula da plače i sklanja ga od sebe.

To je Filipa toliko izrevoltiralo da je uzeo stolicu i razbio ogledalo u garderoberu. Dalila je pobegla u krevet ali je on nastavio da je vređa i baca tupe predmete na nju. Fizički obračun je jedva sprečila Matora koja je odvukla Filipa nazad u pušaonu.

Video: Emotivna scena u Zadruzi: Filip teši Dalilu posle svađe sa Dejanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oliver

    1. februar 2022 | 12:20

    "Za nju je tip da je psuje i bije "

  • ZoKa

    1. februar 2022 | 12:32

    Ovo je tek pocetak...videce ona koja ponizenja i torturu ce dozivljavati od Cara...pa nije on mutav,zna tacno koliko Dalila vredi.

  • Bajka

    1. februar 2022 | 12:26

    Što je tražila to i dobila. Umislila da može sve redom da vredja. Ali naišla na baju koji to ne dozvoljaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA