≫ 

Scene maltretiranja zgrozile javnost: Nakon pljuvanja u lice, Car gađao Dalilu i udarao je prekrivačem

Dragojevićeva mu se nije suprotstavljala, već je samo ležala na krevetu

  • 29
Filip Car Dalila Dragojević Printskrin/youtube/zadrugaofficial

Dalila Dragojević doživela je do sada neviđeno poniženje od strane Filipa Cara kada ju je u naletu ljubomore ispljuvao, maltretirao, psovao, kasnije i udarao prekrivačem i gađao čime je stigao.

Naime, celokupna javnost je zgroženja bahatim i sramnim ponašanjem Filipa Cara prema sadašnjoj devojci, učesnici "Zadruge", Dalili Dragojević.

Ne samo da joj je izgovarao ružne i pogrdne reči nego ju je pljuvao u lice, a zatim i gađao tupim predmetima, uprkos tome što mu se ona nije suprodstavljala ,nego je samo ležala u krevetu.

Ovim povodom oglasio se i Dalilin otac Huso Mujić kome nije žao svoje naslednice.

- Gledao sam sve, ali šta više da kažem? Sama je je kriva za sve što joj se događa i ne žalim je. Taman sam mislio da je malo došla sebi, ali ne vredi - tako je kad šejtan (đavo) uzme pamet i privuče nekog sebi.

- Nadao sam se da će se pomiriti sa Dejanom, da će nastaviti gde su stali, ali ne. Kad vidim tu nesreću iz Hrvatske, odmah počne da me steže u grudima, pritisak mi je visok, ne znam više šta da kažem. Žao mi je Dejana, skroz ga je uništila svojim ponašanjem. On Dalilu i dalje voli, ja sam u to siguran. Uvideće ona i sama da je Car jedan lažov, ološ i manipulator - istakao je razočarani Mujić za Kurir.

Video: Dalilino najgore poniženje u životu: Mirno stajala dok je Filip Car pljuvao u lice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA