≫ 

Ljubio je strasno po vratu, a onda su spavali zajedno: Dejan i Aleks ozvaničili vezu

Zadrugarka je prešla u njegov krevet, pa se celim telom naslonila na njega, a onda su počeli strasno da se ljube

  • 0

Dejan Dragojević nakon razvoda od Dalile Dragojević i brojn ih emotivnih slomova konačno je našao novu ljubav. Naime, Dragojević se prepustio strastima sa Aleksandrom Nikolić sa kojom je u poslednje vreme bio blizak.

Oni su se prvo opustili na žurki da bi nakon toga ušli u izolaciju gde su se ljubili i razmenjivali nežnosti.

U kazinu je bila nikad bolja atmosfera, Aleksandra Nikolić je sela na šank i pogledom zavodila Dejana Dragojevića, a u jednom trenutku njima je prišla Tara Simov i vezala ih bubicom, a oni su se prepustili strastima pred svima.

U jednom trenutku, Aleks je svojim nogama pribila Dejana uz sebe, a on je ljubio po grdima! Zadrugari su prosto zanemeli od ovog prizora.

Dejan je bio svakako jedan od najveselijih zadrugara na žurki. Nakon prljavog plesa sa Aleksandrom Nikolić, Dejan se bacio na flert sa Marijanom Zonjić koja je bez ustezanja pokušala da ga poljubi pred svima.

Aleksandra Nikolić sačekala je kraj žurke, kako bi Dejanu Dragojeviću prebacila sve ono što je radio sa drugim devojkama na žurki. Ona mu je napravila ljubomornu scenu, što je njega samo nasmejalo:

- Da li si stvarno uradio to sa Marijanom? - ljubomorisala je Aleksandra.

- Ne sećam se - smejao se Dejan.

- Slušaj me, Deki... Ti ljubiš druge devojke, od sutra ću i ja da nađem svoje prijatelje! Ne diraj me, od sutra ja okrećem novi list. Ali ja se nikada ne bih poljubila sa tobom! Vidim tvoje izbore, niski su ti standardi, ne sviđaju mi se tvoji potezi - pobesnela je Aleks.

Žurka se završila i zadrugari su se povukli, svako na svoje mesto za spavanje. Aleksandra Nikolić otvoreno je pokazala emocije prema Dejanu Dragojeviću, te je napravila novi korak. Naime, ona je prešla u njegov krevet, pa se celim telom naslonila na njega.

- Nemoj da me shvatiš pogrešno, ja tebe gledam kao rođenog brata - smejala se Aleksandra.

- Ma, znam, kapiram momenat - našalio se on.

- Napila sam se. Ne možeš da imaš više drugarice - poručila mu je Aleks.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su se ušuškli u njegovom krevetu ispod pokrivača. Njih dvoje su krenuli da se maze, a u jednom trenutku je Dejan preuzeo inicijativu.

Dejan je sve vreme mazio i ljubio Aleks u vrat i ona je u tome baš uživala, pa se totalno prepustila Dejanu.

Video: Porodica Dragojević konačno na okupu: Dejan i majka Biljana lili suze, David tešio brata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA