≫ 

Dejan otvorio dušu nakon poljupca sa Aleks: "Spržila mi je mozak, Dalila mi nije ni na pameti"

Aleksandra je prva devojka sa kojom je bio Dejan nakon što ga je ostavila Dalila Dragojević i prevarila sa Filipom Carem

  • 3
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević Printskrin: TV Pink

Dejan Dragojević ne odvaja se od nove devojke Aleksandre Nikolić, a o njihovoj "vreloj noći" priča cela kuća. Kako ističe, bivša žena Dalila Dragojević ga više ne zanima, te se potpuno posvetio odnosu sa novom izabranicom.

Aleksandra je prva devojka sa kojom je bio Dejan nakon što ga je ostavila Dalila Dragojević i prevarila sa Filipom Carem.

Dejan je odgovarao na pitanja gledalaca, a ono što je sve zanimalo jeste kako je ljubiti se sa nekim posle pet godina braka.

- Osećaj je top. U početku mi je bilo čudno, pa sam se posle opustio. Kad sam ustao, skočio sam, pa sam sebi rekao "šta si to uradio" - rekao je Dejan.

- Spržila me, pregoreo sam - rekao je Dejan.

- Dalila ni na pameti, uradio sam to jer mi se Aleks svidela, lepa je, harizmatična, kakvo teranje inata... Tačka. Bio sam u nekom driftu, sada hvatam pravac. Postoje stvari koje moraju da ti budu prioritet. Trenutno u rijalitiju su mi (Đedović, Sandra i Fran) najvažnije osobe, drugi odnos ne sme da utiče na to. Kao ni na porodični odnos, što sam dozvolio prošli put. Počeo sam da shvatam u glavi šta mi je bitno. Ima dosta tu stvari, zato je vreme najbolji pokazatelj svega - rekao je Dejan.

Inače, nakon što su obavili pripreme za spavanje, Dejan Dragojević odlučio je da pred odlazak u izolaciju obraduje svoju dragu Aleks Nikolić večerom koju će pamtiti.

On joj je sve vreme ugađao, pa je jednom prilikom odlučio da je nahrani, što je izgledalo kao u bajci, a kako će se na dalje odvijati ovaj odnos ostaje nam da ispratimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA