≫ 

Dalilina majka pobesnela zbog Dejana i oplela po bivšem zetu: Previše si se zaneo!

- Ne znam samo šta ti znači to da ćeš da ideš na svoje odakle te niko neće moći izbaciti! - rekla je Emina

  • 7
Emina Mujić, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević Foto: Facebook/Emina Mujic, YouTube/TV Pink

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, oplela je po bivšem zetu Dejanu Dragojeviću nakon njegove velike i potresne životne ispovesti.

- Dejane, ti imaš pravo na sve, samo... Previše si se zaneo! Ne znam samo šta ti znači to da ćeš da ideš na svoje odakle te niko neće moći izbaciti! - kazala je besno na početku, pa dodala:

- Ja bih volela samo da si još objasnio ko te terao svih ovih pet godina iz kuće, iz Šepka, voleo si Dejane sve nas, a voleli smo i mi tebe, i uživao si, naprotiv, kao princ sve ove godine!

Dalilina mama se ovde nije zaustavila, pe je nastavila se obraćanjem svom bivšem zetu.

- Deki, ja ti želim svu sreću u budućnosti i da ostvariš sve svoje snove, ali samo da budeš srećan, pošto sam sebe ovde sad kompromituješ kako nisi bio srećan, a mislio si da jesi. Zato ti ja kao majka od srca želim svu sreću ovog sveta, i da ostvariš sve ono za čim žudiš! - navela je i spustila loptu.

- Nadam se da ćeš biti nasmejan i dalje, kao što si bio svih ovih pet godina! Srećno, Deki, ali od srca! - rekla je Dalilina majka za Blic.

Podsetimo, Dejan je prizao da je svih pet godina braka sa Dalilom bio tužan zbog svoje porodice, a pričao je i o odnosu sa njenim roditeljima, majkom Eminom i ocem Husom.

- Na osnovu svega što se desilo rekao bih da sam bio tužan pet godina. Tih pet godina sam bio okrenut od onoga što je najvažnije u život. Okrenuo sam se od ljudi koji su me podigli iz pelena, a ja sam se okrenuo ni zbog čega. Kajem se i trebaće mi vremena da preguram to sam sa sobom. Ne mogu sebi da ubacim u glavu da sam to mogao da uradim. Tako nešto uraditi, a nije bilo potrebe za tim. Nismo takva porodica i nisu se tako ophodili da bi bilo razloga da to uradim. Mladost, ludost i nerazmišljanje odvede u propast. Kad je čovek zaljubljen, spreman je na sve, a to nije dobro. Bio sam spreman da se odreknem porodice zbog devojke - pričao je Dejan.

- Bilo mi je super u Bosni, kuća je ekstra, svuda sam lepo prihvaćen, pa sam bio i tamo. Problem je nastao kad majka nije htela da dignemo sprat na kući, onda sam tražio plac, nisu hteli da mi daju, da mi pomognu. Majka je rekla da će mi dati jednu sobu, pa da vidimo da li ćemo se skontati. U međuvremenu se javio Dalilin otac koji je imao plac u Bosni. On je nama taj plac poklonio i mi smo na tom placu zajedničkim novcem podigli kuću. Imali smo mladalački život, lepo je bilo. Živeli smo tip-top. Sa svima sam bio dobar, gledali su nas kao nešto normalno. Svaki dan smo menjali destinacije. Kajem se za izgubljeno vreme koje ne mogu da nadoknadim zbog porodice. Ne kajem se zbog lepo provedenog vremena - rekao je Dejan u "Premijeri".

Video: Haos u zadruzi: Car opet pljunuo Dalilu

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    7. februar 2022 | 23:32

    Auuu matora ala si gadna i zla...ccc

  • Tako rođene

    7. februar 2022 | 23:00

    Obe fiknute.

  • Рус

    8. februar 2022 | 08:18

    Vama svima ni Pop ni Hodža ne mogu pomoći. Baviš se Dejanom , dok ti onaj Car pljuje ćerci u facu šljamaricu.. hahahahah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA