Filip sanjao da je Dalila u drugom stanju! Fanovi ga napali zbog komentara

Dok je Dalila spavala, Filip je pričao o njoj i svom snu

  • 2
Filip Car i Dalila Dragojević Printskrin: TvPink

Filip Car sanjao je da njegova partnerka Dalila Dragojević u drugom stanju, a šta je sanjao rekao je Jovani Tomić Matoroj.

- Dobili ste neke poklone, videla sam - rekla mu je Matora.

- Ma, da, neke kutije, govori koliko ja jedem vamo tamo. A ne zna da kaže kada odem u prodavnicu... Sanjao sam da je trudna sada, Bože sačuvaj - ispričao je Car, a Matora je ostala zatečena.

Fanovi Dalile i Cara odmah su napali Filipa zbog komentara "Bože sačuvaj", jer smatraju da je trebalo da bude uzbuđen i srećan, iako je to bio samo san.

"Kako hladno priča o Dalilinoj trudnoći", "Nemam reči za ovog Cara", "Dalila, poslušaj oca i ostavi Cara", "Što ga svi napadate, nije rekao da ne želi dete", "Filip očigledno imao košmar", neki su od komentara.

Podsetimo, Dalila se gušila u suzama kada je razgovarala sa oce, Husom Mujićem, koji joj je sasuo sve u lice o odnosu sa Filipom.

- Kako si me ostavila i u rane me zajevijaš, dobro. Dva puta sam bio u Hitnoj, sad sam dobro. Ne valja ti ova veza ništa, to ne odobravam. Kako on tebe da pljuje, da te udara? Kako da pređeš preko toga svega? Kao da me nožem bodeš, kada to gledam. Ko je on? Jedan običan klošar! Opet će ti zabiti nož u leđa, sve ja vidim. Narod je na nogama, kako možeš tako - rekao joj je Huso.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA