≫ 

Emina Mujić se oglasila povodom priče da je Dalila ostavila dete u Švajcarskoj: Ona je duša od deteta

Dalilin otac se takođe oglasio nakon što su pojedini zadrugari naveli da je zadrugarka ostavila ćerku

  • 3
Emina Mujić Dalila Dragojević Foto: Facebook/Emina Mujic, Youtube/Zadruga Official

Emina Mujić, majka aktuelne zadrugarke Dalile Dragojević oglasila se nakon navoda da je njena ćerka ostavila dete u Švajcarskoj pre izvesnog vremena.

Emina je istakla da je sve to jedna velika laž i da ne postoji ćerka koju je Dalila ostavila.

- O tim glupostima ne želim da pričam jer je sve laž. Dosta mi je svega ovog što se dešava, još da pričam o nečemu što veze sa vezom nema. Bože, čime se sve ovaj glupi narod bavi. Kakva ćerka... - rekla je Emina, pa dodala:

- To je jedina istina, znači nema ništa od tih glupih izmišljenih priča i sve što vam Dalila kaže, sve je istina. Nije što je moja, ali jedina je poznata po iskrenosti. Nema Dalila šta da krije. Dalila je jedna duša od deteta i ko je dobro poznaje zna kakva je i kao prijatelj i ćerka i žena. Bože moj, svi u životu napravimo grešku, a njena greška je ova sad - rekla je Emina i dodala:

- Ja kao majka mogu samo reći da mi je teško zbog Dejana i nje i svega što se izdešavalo - zaključila je Emina za Kurir.

Podsetimo, Dalilin otac se takođe oglasio nakon što su pojedini zadrugari naveli da je zadrugarka ostavila ćerku.

Huso je ranije izjavio:

- To je najveća glupost. Ja vam garantujem životom da to nije istina. Sramota je to, nema nikakve šanse da je to istina - rekao je Huso na početku, a onda se nadovezao na Marka Đedovića koji je u jednom trenutku u rijalitiju istakao da dalila ima dete u Švajcarskoj.

- Đedović nije nikome prijatelj, ni samom sebi nije prijatelj. On kada je ulazio u Zadrugu je rekao da će ih rastaviti i uspeo je u tome. Kakvo dete. Koliko znam nikada nije imala nekog dečka u inostranstvu. Ta priča ne pije vodu, glavu dajem. Ona voli i tuđu decu, a kamoli svoje dete. Koliko je radila na tome da dobije dete. Nikada ne bi ostavila dete. Ko je to izmislio. taj laže. Ona je u Švajcarkoj bila sa prvim mužem, nikada više - rekao je Huso.

Video: Filip i Dalila ušli u klinč zbog slatkiša: Od guranja i hvatanja za ruke i štipanja do šamaranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • au

    10. mart 2022 | 16:11

    ova se bode 100%

  • Krlja

    10. mart 2022 | 18:53

    Dusa od devojke...na mamu 😂😂😂

  • Maja

    10. mart 2022 | 23:48

    Boze koliko su ovi roditelji nerealni ! Mene bi majka ivostila od batina a nju kao i onu Lunu pustaju da razaraju brakove , budu ljubavnice , lazu , histerisu i na kraju snajaju o slavi. Zalosno je gde smo dospeli sa kriterijumom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA