≫ 

Miljanin dečko otkrio detalje veze: Kad smo se upoznali bila je na lekovima, kao biljka

- Ona se iznervira i pije lekove koje ne treba da pije. To se izmeša, pa se napravi haos - pričao je Nenad

  • 6
Miljana Kulić, Nenad Macanović, Miki Đuričić Printskrin: TV Pink

Miljana Kulić vratila se u Zadrugu sa svojim novim dečkom Nenadom Macanovićem, njih dvoje se ne razdvajaju, a Miki Đuričić i i Nenad komentarisali su Miljanino ponašanje.

- Kod Miljane je najgore što kod nje sve i odmah. Znači nema tu. A izlaske i ne voli toliko, izašli smo jednom i posle sat vremena kaže da idemo. Mi kad smo se upoznali, ona je bila u katastrofalnom stanju, na lekovima...- počeo je priču Nenad i nastavio:

- Ona se iznervira i pije lekove koje ne treba da pije. To se izmeša, pa se napravi haos. Ustanem noću, a ona kao biljka sedi. Iskrivi se sva. Uzeo sam joj i pobacao sve te lekove što ima i nije bila ništa, sem jednog bromazepana i bude super. Pa onda opet padne u depresiju, gleda kako Zola ovde zarađuje, nju diskvalifikovao, to je sve uticalo na nju.

- Onda se oporavila. Kad izađemo ona naruči koktel, ja kažem konobaru može, ali bezalkoholni. Ona i ne provali i kad krenemo kući kaže ona kako je uhvatilo, da je mrtva pijana - rekao je Miljanin dečko Mikiju.

- Vidiš šta psiha radi čoveku. Dođem kući, povraćam - dodala je Miljana kroz smeh.

- Treba da ga uramiš šta je sve prošao sa tobom. Za ovog treba da se udaš. Nenad je Bog. Samo da izdrži - rekao je Miki, koji je oduševljen Macanovićem.

Video: Miljana Kulić izdominirala na nastupu u Zagrebu: Doslovno je pevala je za sve pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA