≫ 

Aleks izjavila da je Dragojević "guši", Dejan pobesneo na devojku: Ovde hoće bebu, a guši se posle mesec dana

- Tebe guši što ti želim dobro. Želim ti sve najbolje, ne radim ti ništa loše, a ti pričaš da si izgubila sebe - vikao je Dejan

  • 4
Aleks Nikolić i Dejan Dragojević Prntskrin: Youtube/Zadruga

Aleksandra Nikolić se požalila se da je Dejan Dragojević guši, nakon čega je on poludeo i otvorio se zadrugarima šta njemu smeta kod nje.

Naime,Fran Pujas prokomentarisao je odnos Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića, a potom je nastala svađa između para.

- Zamisli da ja pričam drugima šta mi smeta... Dao bih im oružje - zamerio je Dejan, a Fran je zakuvao.

- Po svemu ovome što čujem sad i na šta se Aleks žali poslednjih dana, očito ona ima neki problem sa njim. Ili neku sumnju ili neki ozbiljniji problem, pa na njemu to ispoljava na drugi način. Sigurno postoji dublji problem od toga da ne može da ustane kad je on budi - smatra Fran, a potom se ubacila i Aleks.

- Ne valja kad kažem šta mi smeta, kažu raskini, šta hoćete od mene? On je kao Mensur, samo je transparentniji. Hoće ljudi da me ne napadaju, vodi računa kako se oblačim, to mene guši! - rekla je zadrugarka, nakon čega je Dejan ustao da se raspravlja.

- Tebe guši što ti želim dobro. Želim ti sve najbolje, ne radim ti ništa loše, a ti pričaš da si izgubila sebe. Izađemo napolje, prođe mesec dana, ona sretne druga koji se ponudi da je prebaci negde automobilom. Ja joj to prebacim, ona će da kaže da je gušim. Hoće li mi okrenuti leđa? A ovde hoće bebu, biznis, da se uda, a guši se posle mesec dana... Šta sam ja, doživotni šetač? Kako se kome digne k*rac da me izj*be. Šta ti loše radim da se gušiš? Mrš, bre, dosta mi je p*šanja po mozgu - izgoreo je Dragojević, koji je potom razvalio vrata i izašao iz Bele kuće, a ubrzo je došlo i do pomirenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    2. april 2022 | 10:56

    Ne zna se ko je gori od njih.Ova bujanovcanka il ovaj nabudobni bilmez.Tezak je Dejan manipulator.

  • Suncica

    2. april 2022 | 10:55

    Alex uopste nije cvecka i svi znamo njenu proslost,al' ovaj Dejan nije sav svoj.Tezak psihopata.Sta reci o coveku koji je hteo da zakolje svoju porodicu.Cim bude izasao napolje,prvo sto njegovi treba da urade je da mu pronadju dobrog psihijatra.

  • Vlada

    2. april 2022 | 08:55

    Aleks promenila na desetine muškaraca a uvek nezadovoljna..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA