"Ja ću uzeti 30.000€": Isplivao snimak na kojem Dalila i Car otkrivaju honorare - evo koliko će zaraditi

- I što te to boli? Znaš ti ko sam ja?! - pričala je Dalila, nakon što je istakla koliko će ona zaraditi od učešća u Zadruzi

  • 1
Dalila Dragojević, Filip Car Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dalila Dragojević bezuspešno je pokušala sinoć da napusti rijaliti, jer je bila iznervirana zbog svađe koju je imala sa Filipom Carem.

Nakon nekog vremena, Dalila je vraćena u rijaliti, a kamera je po njenom povratku snimila razgovor koji je vodila sa Filipom Carem, prilikom kojeg je otkrila koliko je plaćena za boravak u rijalitiju.

- Šta ćeš ti meni da daš? Pa ti ćeš odavde da izađeš sa 10, 15 hiljada evra i sve ćeš da daš na advokate... Ti meni nešto da daš? - vikala je Dalila.

- Evo ja ću, ako ostanem do kraja, odavde izaći sa 30.000, a ti ćeš uzeti 100.000, pogodila si se za honorar od 2.500 sedmično - rekao joj je Car.

- Više od 100.000 ću uzeti, evo iskreno kad moram da ti kažem. I što te to boli? Znaš ti ko sam ja?! - pričala je Dalila.

Osim što je zadrugarima strogo zabranjeno da otkrivaju detalje ugovora koji su potpisali, kao i da pričaju o ciframa i honorarima, zbog čega bi Dragojevićeva žestoko mogla biti kažnjena, ona je ponovo uspela da na sebe navuče gnev gledalaca ovakvim informacijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Video: Dalila razvaljivala daske da pobegne iz Zadruge, pa su ona i Viki našle put kojim je zbrisao Janjuš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    8. april 2022 | 13:51

    Чудо једно како ствари повремено испливавају!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA