Janjuš izgubio 42.000€, a mora da plati kaznu 50.000€: Danima moli produkciju da se vrati

- Najviše ga od svega grize savest, jer je izgubio veliki honarar - rekao je Markov drug

  • 7
Aleksandra Subotić, Marko Janjušević Janjuš Printskrin: RTV Pink

Sada već bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan je iz rijalitija “Zadruga" nakon što je samovoljno napustio imanja u Šimanovcima.

Njegov dobar drug, koji je želeo da ostane anoniman, odlučio je da progovori i otkrije u kakvom je trenutno psihičkom stanju Janjuš.

- Od kada je izašao iz "Zadruge“ Marko se ne oseća dobro. Psihički je potonuo jer je shvatio u kakav je problem upao. Ne izlazi iz stana i trenutno se ne druži ni sa kim. Želi od svega da se odmori i prija mu mir. Taman je ove sezone uspeo da ispravi sliku o sebi i da ne napravi nikakve probleme, međutim ipak je na kraju poklekao - priča Janjušev drug za Super TV.

- Najviše ga od svega grize savest, jer je izgubio veliki honarar. Nedeljno je imao oko 1.5000 evra, što znači da je za nekoliko meseci boravka zaradio 42.000 evra. Međutim, kako su pravila produkcije "Zadruge" svima poznata, tako će sada Janjuš ostati bez honorara, a da stvar bude još gora, produkciji će morati da plati dodatnih 50.000 evra, jer je samovoljno napustio rijaliti.

Kako izvor navodim Janjuš taj novac nema da isplati. Zato se i krije. Odakle mu 50.000 evra, kada mu je jedini prihod u poslednjih nekoliko meseci bio upravo od rijalitija?

- Pored toga, napolju ga je sačekala surova realnost. Mora da plati kirije za stan za prethodnih nekoliko meseci, tu su i računi, ali i svi troškovi koje ima oko ćerke Krune. Nikako mu nije trebalo da se upušta u tu avanturu i napusti rijaliti koji ga je hranio. Shvatio je svoju grešku, međutim teško će se do kraja sezone ponovo vratiti u rijaliti. Ipak je prekršio jedno od najstrožih pravila iz ugovora koji ja potpisao sa čelnim ljudima rijalitija - zaključuje Janjušev drug.

Molio produkciju da se vrati

Nakon što je shvatio šta je uradio, Janjuš je zvao članove produkcije i molio da se vrati.

- Pokušao je da stupi u kontakt sa produkcijom, ali to mu nije pošlo za rukom. Čelni ljudi mu nisu odgovarali ni na poruke, ni na pozive. Poslao je nekoliko SMS poruka u kojima je zamolio članove produkcije da se ponovo vrati u rijaliti, jer mora od nečega da živi i zaradi novac za svoju porodicu. Produkcija mu nije odgovorila na poruke, jer su svesni da ne smeju da dopuste da rijaliti igrači grubo krše pravile, a onda da ih ponovo vraćaju kako bi mogli da zarade novac. Kad plati kaznu od 50.000 evra, tada će i moći da se vrati u rijaliti - ističe Markov drug za gorepomenuti medij.

Video: Snimak kako je Janjuš pobegao iz Zadruge: Odvalio daske u ekonomskom dvorištu, Filip Car bio s njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    8. april 2022 | 11:18

    Sam se je hvalio po televiziji da je prosle godine uzeo 350 000 eura za jednu sezonu, ne razumem cemu kuknjava. Obican narod ne ustedi ni 2000 eura za celu godinu.

  • Др

    8. april 2022 | 14:10

    Немaте појма како сам се потресао!?

  • 😂

    8. april 2022 | 12:53

    Jedino Miljana može da krši pravila i da se vraća 😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA