≫ 

"Bebica je u stanju da zapali sve, ako ne bude sa njim": Bivša zadrugarka žestoko oplela po Miljaninom dečku

- Bebica mi je klasičan psihopata, profil serijskog ubice - rekla je Ermina

  • 0
Miljana Kulić Nenad Macanović Printskrin/Youtube/ZadrugaOfficial

Bivša zadrugarka Ermina Pašović prokomentarisala je odnos Miljane Kulić i Nenada Madanovića, te je za Bebicu izjavila da je klasična psihopata i da ima profil serijskog ubice.

- Što se tiče odnosa Miljane, Zole i Bebice. Oni su mi hit, to mi je omiljeni odnos. Miksi boli uvo, sprda se i sa jednim i sa drugim. Zola je blam veka, da on nakon svega dozvoljava komunikaciju sa njom, to je dno dna. A Bebica, Bebica mi je klasičan psihopata, profil serijskog ubice, ako ga Miljana odbije i ne bude sa njim, on je u stanju da ih zapali sve. Ne verujem mu ništa, veća je šifra od svih ikada u Zadruzi - rekla je Ermina, pa se dotakla i Filipa Cara i Dalile Dragojevič:

- Što se tiče Dalile i Cara, odvratni su, katastrofa, desava se sve isto. Ljubomora i posesivnost, to je sve samo ne ljubav. Teška bolest! - istakla je Ermina.

Ermina se dotakla i "ljubavnog trougla" Mine Vrbaški, Mensura Ajdarapašića i Milice Veselinović.

Ermina Pašović Ermina Pašović, Printcreen: Instagram/emri.bolan

- Mina sve ispravno radi, ne navaljuje, kulturno, lagano. Mensur je svestan sve, svestan je da Mina priča istinu, ali to neće da prizna, zato što tera inat svima sa Milicom i teraće ga do kraja. Mala Milica je odvratna, ne mogu očima da je smislim. Namazana je i koristi situaciju. Ne voli Mensura ni sekunde, to je čista korist! - rekla je bivša zadrugarka za Pink.rs

Video: Miljana isprebijala Bebicu, pa ga terala da napusti Zadrugu: Nastalo ludilo zbog jedne rečenice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA