"40.000 evra si dobio da me razvedeš": Ovo je prethodilo pokušaju bekstva Dalile i Cara

- Ti bi da naplatiš veliku ljubav! Evo ti k****! Da vidiš da li ćeš ova tri meseca biti sa Dalilom! - rekla je Dalila

  • 4

Dalila Dragojević i Filip Car napustili su "Zadrugu", a do javnosti je dospeo video nastao malo pred njihov izlazak iz rijalitija.

- Mrš, klošarčino! 40.000 evra si naplatio ovu životnu situaciju! Stidi se, stidi se! - poručivala je Dalila Dragojević.

- 40.000? Mamu ti j****, od prvog dana znaš moj honorar, od početka muvanja - kazao je Filip.

- Mama ti je rekla da ti ja ne trebam, pa si onda doneo odluku, svaki put s**** napraviš da bi te izveli, da bi se ti čuo sa bilo kim - navela je Dalila.

- Ti si bolesna, u teorijama, to govori ostalima - kazao je on.

- Ti ucenjuješ ljude, obezbeđenju kragne praviš tamo, džukelo jedna! Nasilnik, a ljudi neće da te diraju zbog tvog posla, to je istina! Sve ovo je istina! Svađaš se tamo zato što ti pare nisu uplaćene! Ucenjuje ljude da mu danas legnu pare na račun - vikala je ona, pa dodala:

- Ti bi da naplatiš veliku ljubav! Evo ti k****! Da vidiš da li ćeš ova tri meseca biti sa Dalilom! Idi sad plovi svojim brodom, ali bez Dalile!

@srpskicar #dalila #daliladragojevic #filipcar #zadruga5 #zadrugabalkan #bosna #srbija #hrvatska #foryou ♬ original sound - SrpskiCar

Dalila i Filip su, inače, zbog frizera pokušali da pobegnu sa imanja, zbog čega ih je produkcija žestoko kaznila. Dalila je kažnjena zbog iznošenja laži i vređanja produkcije sa milion dinara.

Video: Dalila lije suze za Carom: Osamila se, plače i jeca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krusevac

    11. april 2022 | 10:09

    Koliko je ova Dalila jadna i bedna,da li je svesna kad izadje da ce jedino moci da radi za lovu

  • SALE

    20. april 2022 | 17:22

    MOZEMO DA JOJ SE ISPI.... U USTA KAD IZADJE IZ ZADRUGA VIDM DA PRIMA SVA SREDSTVA NA SEBE SLAJMARE DOMESTO PRLJAVU VODU UVREDE STA CE JOJ FALI ZLATNI TUSIC

  • pomozite

    18. april 2022 | 22:53

    Za Vukana 1239 na 3030.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA