≫ 

"Dalili nećemo dozvoliti da se vrati u Šepak": Komšije ogorčene na bivše supružnike, neće da čuju ni za Dejana

- Neka ni Huso ne misli da će moći da je zaštiti. Mislim da joj neće oprostiti, i sam je to rekao - rekao je komšija David

  • 7
Dejan Dragojević i Dalila Dragojević Printskrin: TV Pink

Meštani Gornjeg Šepka, ogorčeni su na Dalilu Dragojević zbog njenog učešća u rijalitiju "Zadruga" i zato navodno ne žele da je vide u svom komšiluku. 

- Ona je kod nas u Šepku završila! Zbog svega što je uradila precrtana je za sva vremena. Njoj je bolje da se ne vraća u ovde ako je izbace iz "Zadruge". Ovde je nepoželjna! Mi smo se svi dogovorili da se smenjujemo ispred kuće i da stražarimo ako pokuša da se vrati - rekao je komšija.

- Ova ukleta kuća svakako nije njena i, po cenu života, nećemo joj dozvoliti da se vrati ovamo. Obrukala je naš kraj, celu Bosnu. Umesto da se o nama priča lepo, nas svi pljuju ovde zbog Dalile i njenog k*******. Sramota - rekao je njen komšija Damir za domaće medije.

On tvrdi da meštani ovog sela neće preći preko svega što je uradila, čak i ako joj njen otac Huso oprosti javnu sramotu koju mu je priredila.

- Neka ni Huso ne misli da će moći da je zaštiti. Mislim da joj neće oprostiti, i sam je to rekao. Zbog nje je čovek završio u bolnici šta mu je sve priredila. Ipak, ako uspe da mu opet priđe i da zaboravi sve što je javno pričao o njoj, nek zna da će i on morati da ode iz Šepka, pa neka onda bude sa njom. Ovde njoj povratka nema - završava Damir za "Kurir".

Podsetimo, meštani ovog sela su nedavno ispričali da u svom komšiluku ne žele da vide ni Dalilinog bivšeg supruga Dejana, koji im je bio miljenik.

- Mi ovde ne želimo više da čujemo za njega. Bili smo spremni ruku u vatru da damo za njega. Voleli smo ga i više nego Dalilu. Branili smo ga, uvek bili na njegovoj strani, a on nas je svojim ponašanjem i izdajom Alaha jedinoga jako uvredio i tu nema oprosta. Neka i ne pomišlja da se vrati ovde kad se rijaliti završi - rekle su komšije tada.

- U Šepku, a kako čujem i u celoj Bosni, nepoželjan je. Osramotio nas je sve, u komšiluku se sad gore priča o njemu nego o Dalili. Jasno vam je da je bolje da se ovde ne vraća - rekli su tada, a izgleda da će ista sudbina zadesiti i Mujićevu, koja je pokušala da pobegne iz rijalitija, pa je vraćena, zbog čega će morati da plati kaznu od milion dinara.

Video: Njihova bahatost nema granica: Dalila i Car bežali iz Zadruge zbog frizera, Filip se zaglavio u rupi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    11. april 2022 | 19:07

    Šepak djeli jedno slovu od riječi koja ga tačno opisuje.

  • Ena

    11. april 2022 | 19:56

    Sta se vi sad cudite i zamerate Dalili sta radi.Ona je takva i bila samo zahvaljujuci Dejanu smirila se i skrasila i pokusala da glumi moralnu zenu.Sada je sve to nadoknadila tih 5 god mirovanja.Ako ste vi posteni i moralno jedna Dalila vam nemoze pokvariti ugled .

  • liki

    11. april 2022 | 19:16

    Malogradanstina, sta je njih briga kom ce Dalila dati . Oni su kao posteni svi …svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA