Ništa od pomirenja sa ženom: Janjuš i Maja uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na splavu

Par je obnovio emotivnu vezu nakon Markovog napuštanja Zadruge

  • 4
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Yotube/Zadruga Official

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš preskočio kapiju i pobegao iz Zadruge zbog čega je diskvalifikovan, mnogi su očekivali da će sa suprigom izgladiti odnose i obnoviti bračne zavete.

Budući da je košarkaš pravo iz Šimanovaca odjurio u školu po svoju jedinicu, a potom proveo dan s njenom majkom, sve je ukazivalo na to da je pomirenje bivših supružnika na pomolu.

Međutim, Janjuš očigledno još uvek nije preboleo bivšu ljubav Maja Marinković.

Naime, bivši ljubavnici navodno su se pomirili, i ne samo to, oni su se pojavili na jednom prestoničkom splavu, gde su navodno naočigled svih prisutnih razmenjivali nežnosti i poljupce.

- Maja i Janjuš su proteklog vikenda bili na poznatom splavu u Beogradu, gde su se provodili do ranih jutarnjih sati. Došli su posle ponoći i bili su u malo većem društvu da ne bi skretali pažnju na sebe i da ne bi bilo očigledno da su se pomirili - ispričao je izvor za Alo koji se zatekao na licu mesta.

Kako je izvor rekao, njih dvoje su najpre seli odvojeno, ali su se vrlo brzo spojili u jedan separe.

- Posle par tura pića opustili su se svi prisutni, ali i Janjuš i Maja, koji su ne mareći za poglede radoznalih gostiju na splavu počeli da se ljube i grle, te prisno igraju uz pesme koje su ih pogađale. Janjuš je svojoj dragoj čak poručio par numera Ace Pejovića i svaku je pevao gledajući je direktno u oči i nazdravljajući joj - ispričao je izvor!

Od bliskih prijatelja bivše zadrugarke da ovo nije bio prvi susret bivših sadašnjih ljubavnika, te da se on desio navodno nekoliko dana ranije.

- Maja i Janjuš su se videli pre splava u Etno-selu nadomak Beograda gde Janjuš boravi, i tamo su sami i u miru porazgovarali o svemu, te odlučili da svojoj ljubavi navodno daju još jednu šansu. Zasad će njih dvoje biti u tajnoj vezi, a za kasnije će videti - ispričao je izvor blizak ovom paru! Par je bio nedostupan za komentar.

Video: Snimak kako je Janjuš pobegao iz Zadruge: Odvalio daske u ekonomskom dvorištu, Filip Car bio s njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bez mozga

    13. april 2022 | 18:19

    Fuuuj! Pa zar joj se ne gadi da ga ljubi onako rošavog? Em ružan i gadan, em mator, em izgleda i starije nego što jeste, em ima dete zbog koga će uvek praviti kompromise i biti na drugom mestu a ne da u svojim dvadesetim uživa u slobodi izlazaka, putovanja, vremena zajedno provedenog a ne da se uklapa samo kada odgovara njemu, detetu i bivšoj ženi?

  • Kako joj se ne gadi?

    13. april 2022 | 18:12

    Lude devojke, da spadne na rošavog matorca sa detetom umesto slobodnog mladog momka koji nema obaveze iz prošlih veza pa zbog toga mora da pravi kompromise oko izlazaka, godišnjih i vremena provedenog sa njom ili sa detetom?

  • Očaj matorog

    13. april 2022 | 18:30

    Rošavi izmislio u pokušaju da se pomiru sa Majom🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA