Dejan Dragojević žestoko udario na Gruju: "Baš te briga za ženu i decu, izdao si ih zbog novca"

- Ne interesuje te gde su ti sada deca i šta rade, zbog materijaliste. Sve radiš zarad materijalizma - rekao je Dejan

  • 0
Dejan Dragojević Nikola Grujić Gruja Prinskrin: Youtobe/Zadruga Official, Youtobe/Zadruga Official

Rijaliti učesnik Dejan Dragojević juče je surovo izvređao Nikolu Grujića Gruju tokom sastanka.

Naime, zadrugari su dobili zadatak da glasaju ko je najveći materijalista u Beloj kući, a Dejan se ovog puta obrusio na Gruju koji je u rijalitiju prevario suprugu.

- Ja sam prvi materijalista. Kazna je kazna, pa bila bilo kakva. Što se tiče toga, može svako da bude. Irma je teški materijalista, zato su joj poslali hiljadu dinara - rekao je Dejan i nastavio:

- Da se vratim na svoje izlaganje. Moja svaka reč je jasna i iz programirana. Smatram da je Miki ovde najveći materijalista koji hoće kući i na kraju ostaje ovde. Za mene je Miki broj jedan a drugi je Nikola Grujić Gruja. Ti si izdao svoje dve ćerke i ženu koja te kući čeka. Ne interesuje te gde su ti sada deca i šta rade, zbog novca. Sve radiš zarad materijalizma.

- Mi imamo kapetana koji sedi i bleji, zato ja kažem da je on kapetan. Potrebno mi je da budem viđen jer mi je potreban materijalizam jer neću da zavisim ni od koga. Ostao sam zbog sebe, jer smatram da treba da zaradim za svoj život. Boirim se kako se borim i to je to. Smatram da je Zola treća osoba i on se bori za svoje nešto, neka nastavi u tome - rekao je Dejan.

- Jedini ko je izdao tvoju porodicu si ti - rekao je Gruja.

- Bolje da si ženi s***** u usta nego joj napravio decu. Ti ne voliš svoju decu - rekao je Dejan.

- Ovo što si rekao je odvratno. Ja nikada nisam mislio o ženi, samo o deci. Ja imam talenat, a ti nemaš nijedan talenat, samo udaraš najniže - rekao je Gruja.

Video: Aleks pomenula bivšeg dečka, Dragojević poludeo od besa: Dejan raskinuo sa njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA