≫ 

Dalila tvrdi da je ovo "dokaz" da je Dejan promenio veru: "Kažem da se klanjaš..."

Bivši supružnici su se sukobili, a onda je Dalila ponovo pomenula Dejanovu veru

  • 9
Dejan Dragojević i Dalila Dragojević Prinskrin: Youtobe/Zadruga Official

Dalila Dragojević ponovo se sukobila sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem i iznela tvrdenje da je on promenio veru, a u prilog tome navela je i "dokaz".

Dalila je iznela nepoznate detalje iz svog života, da je zatrudnela sa 17 godina i da je njen verenik imao saobraćajnu nesreću pred svadbu, a onda se u sve umešao Dejan, što je razbesnelo Dalilu.

- To je momak za kog je Pele govorio da ga je Dalila Dragojević prevarila. Ljudi su hteli da se trudnoća održi, ona nije htela. Čuli su se otkucaju srca, momak je hteo da se dete rodi i oni pokušavaju da se oglase, jer im je krivo što se dete odvelo. Mama je nju uzela za ruku. Ja to nisam znao dok nismo išli na insiminaciju - rekao je Dragojević i nastavio:

- U kompjuteru nije bila Dalila Mujić. Zanemela je jer treba da se navede da li si nekad abortirao, sve navode moraš da popuniš na papiru. Poenta je da ja nisam znao da je ona bila trudna. Nisam znao do Peleta. Uzeli smo jednog malog iz tuzle da sazna sve o Peletu, ako on bude iznosio o njoj. Sreli smo se da se kaže sve od devjci. Dalila je htela da stopira priču da je prevarila momka sa kojim je bila trudna.

- Ovaj gospodin je imao priliku da vidi sliku trudnoće, kao i sve papire koji stoje u kući. Ništa nisam sakrila, imao je priliku da vidi. Moron zna koliko sam plakala zbog tih stvari. Mislila sam da mi se trudnoća ne dešava zbog takavih stvari - rekla je Dalila i dodala:

- Ti se kao klanjaš i Bogu moliš? - rekla je ona.

- Ko kaže da se klanjam? - pitao je on.

- Ja kažem da se klanjaš i da se promenio veru, zato i bradu nosiš - potvrdila je Dalila, a za crnim stolom je nastao muk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borivoje

    14. maj 2022 | 09:15

    Koga briga da li je ovaj mufljuz promenio veru ili ne. Totalno nebitan lik.

  • Laki

    13. maj 2022 | 22:07

    To joj dokaz da je promenio veru što nosi bradu ? 😂😂 Pa valjda ako ste bili muž i žena morala bi imati neki bolji dokaz da je promenio veru a ne samo to.

  • DARKO 100%

    13. maj 2022 | 20:27

    Taj imidz se i placa, da se nosi taj oblik brade,taj oblik je svojstven muslimanima a ne pravoslavcima,pravoslavci nenonose takav oblik brade,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA