≫ 

"Socijalno reaguje na prijave, pazi šta radiš zbog ćerke": Viki upozoravaju nakon jezive tuče sa Markom

- Ti znaš da može neko da te prijavi za sve ovo što radiš - pričala je Mina Viki

  • 1
Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović Prinskrin: Youtobe/ Zadruga Officail

Nakon brutalne tuče između Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića, situacija između njih se nije smirila, a zadrugari su upozoravali Viki na posledice.

Viki je, nakon što ju je Marko pretukao, nasrnula na njega, a zatim je otrčala u plakar kako bi mu uništila odeću, ali ju je u tome sprečila Mina Vrbaški.

- Samo nešto da ti kažem. Prestani ovo da radiš zbog deteta. Ti znaš da postoje socijalni radnici. Služba reaguje na prijave - kazala je Mina, dok su slično govorili i drugi zadrugari.

- Ti znaš da može neko da te prijavi za sve ovo što radiš. Molim te, ovo ti ne govorim da bih te uvredila, već za tvoje dobro, drugačije sad zbog ćerke - pričala je Vrbaški, te se Viki, makar na neko vreme, primirila.

Podsetimo, Marko je počeo da štipa Viki i da joj se unosi u lice, nakon čega mu je ona udarila šamar, on joj je uzvratio. Zatim ju je udario u glavu, a onda gurnuo na pod nakon čega se ona onesvestila.

Nakon skandala oglasio se Markov brat koji nije bio raspoložen da komentariše nova dešavanja u Zadruzi.

- Razočaran sam celom situacijom, molim vas da me više ne kontaktirate. Ništa lično, ali nije mi do priče - rekao je kratko Mario Osmakčić za Pink.rs.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    27. maj 2022 | 15:30

    👧nemisli ona na dete ni malo da misli nebi se tako ponasala🤗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA