Karić u suzama o Dijani, otkrio šta mu je govorila u snovima: Budio sam se usred noći i gledao da li diše

- Sanjam je, kaže mi: "Ovde mi je prelepo, ništa me ne boli više. Opusti se, nemoj da se brineš" - rekao je Stefan

  • 4
Stefan Karić i Dijana Milojković Foto: TV Pink, Instagram/dijanaslife

Rijaliti učesnik Stefan Karić u suzama je govorio o preminuloj misici Dijani Milojković, koja je bila njegova najveća ljubav u životu.

Dijana je  izgubila bitku sa opakom bolešću 2019. godine, a Karić svaki put zaplače na pomen njenog imena. On je sada je otkrio da je tokom veze sa njom često strahovao da li je živa.

- Bili smo u raznoraznim situacijama, budio sam se usred noći i gledao da li diše, pa se utripujem da ne diše, drmam je, ona se probudi i pita me šta mi je - govorio je Stefan kroz suze da ju je sanjao, a da mu je ona u snu poručila da se ne brine:

- Sanjam je, kaže mi: "Ovde mi je prelepo, ništa me ne boli više. Opusti se, nemoj da se brineš".

Podsetimo, Dijana je preminula u 33. godini, 22. jula 2019. Više od dve godine vodila je borbu sa opakom bolešću, a svojim odnosom prema borbi sa rakom inspirisala hiljade ljudi koji se ugledaju na nju.

- Imala je ona i previše problema. Samo eto nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali - napisao je Karić kada se oprostio od bivše devojke.

- Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! - naveo je on tada.

- Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan - oprostio se Stefan od Dijane tada uz snimak na kom peva "Da se opet rodim" dok mu ona sedi u krilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    4. jun 2022 | 22:49

    FOLIRANT, devojka raskinula sa njim i zivela godinu dana pred smrt sa drugim momkom. A ovaj pateticar vec trecu sezonu hvata na laz, da je bio sa njom kada je umrla.

  • Sasa

    4. jun 2022 | 21:35

    Cime se koristi ne bi li pobedio

  • Čupričanin

    5. jun 2022 | 03:22

    Dijanu sam poznavao licno i to mnogo dobro,kad smo bili klinci igrali smo se kod nje u dvoristu i to pamtim kao da je juce bilo... Ona je bila jedna predivna devojka,uvek nasmejana i prelepa... Dijana počivaj u miru,ostaćeš uvek u našim ❤️❤️❤️❤️❤️ Vole te tvoji Ćupričani ❤️❤️❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA