Viki izvedena iz Zadruge, utučena stigla u bolnicu: Odlučila da abortira Osmakčićevo dete

Zadrugarka je spremna da uradi kiretažu

  • 7
Viktorija Mitrović Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Učesnica rijalitija "Zadruga 5" Viktorija Viki Mitrović napustila je imanje u Šimanovcima kako bi uradila kiretažu.

Ona je izašla iz Bele kuće u Šimanovcima i uputila se ka jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Viktorija je od jutros potištena i tužna, svesna da situacija u kojoj se našla nije nimalo laka. Kako je sama govorila, dvoumila se oko abortusa, ali je zbog cele situacije rešila da Markovo dete ipak abortira, prenosi Pink.

- Donela sam odluku da ću sutra ići da abortiram. Ne želim jednostavno da imam bilo kakvu povezanost sa njim i smatram da povezanost ne bi bila na neki ljudski način. Mislim da moje dete, baba i deda nisu krivi za to što sam se ja sama uplela. Od kad sam ja to čvrsto odlučila, već sam počela da osećam krivicu. Više nije bilo hoću-neću, na kraju će biti tako - rekla je Viki.

Podsetimo, Viki je ostala trudna u rijalitiju sa Markom Osmakčićem koji ju je i pre trudnoće, kao i nakon saznanja da je trudna brutalno vređao bio nasilan prema njoj i na sve načine pokušavao da je nagovori da abortira.

Ubrzo nakon saznanja da je Mirtovićeva u drugom stanju, porodica Osmakčić napravila je monstruozan i sraman potez plasirajući vest o navodnoj smrti Franja Osmakčića, oca zadrugara Marka.

Video: Hoće li nasilnik više odgovarati za udaranje žena u Zadruzi?! Osmakčić ponovo ošamario trudnu Viki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    20. jun 2022 | 12:16

    Uopšte je ne žalim.Majka koja ima devojčicu nema grama mozga.Danju,noću nije birala samo seks.

  • Rade

    20. jun 2022 | 13:41

    Treba da abortira! Tako se deca ne prave!!!!Ta mlada zena je bruka za zenski rod. Nema nimalo pameti u glavi.Umesto svega sto joj se desilo da je krenula pravim putem ona se odaje prostituciji... jos ima zensko dete.Sta je pokazala u zadruzi???? Sramno!!!!Nije ni Marko nista bolji.... nacin pricanja, ponasanja , gestakulacijama ne sticem utisak o ,, normalnom" mladom coveku.Sex i samo sex to je pokazao. Uzas!!!!!

  • Aa

    20. jun 2022 | 13:48

    Sta droga radi ljudima, strasno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA