Ispovest Frana Pujasa: Otkrio šta zna o Osmakčićima, pa progovorio o raskidu sa Elenom Kitić

- Ne mogu da verujem da je Marko Omakčić to uradio, otac mu je spreman na sve - izjavio je bivši zadrugar

  • 0
Fran Pujas, Vikotija Mitrović i Marko Osmakčić, Elena Kitić Foto: ATA Images, Marko Jovanović, Youtube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Fran Pujas pre nekoliko nedelja napustio je imanje u Šimanovcima, a sada je prokomentarisao sve aktuelnosti u Beloj kući kao i njegov ljubavni život.

Potez porodice Osmakčić zgrozio je celu javnost. Na lažiranje smrti Franja Osmakčića nije ostao imun ni Fran.

- Užas, katastrofa, morbidno, bolesno. Izašao iz rijalitija 30 dana pred kraj, sada nema poente, da je izašao bar za Novu godinu. To je kazneno delo, zamisli njegov šok kada je to čuo i onda mu kažu da nije čovek nije umro. Užas - bio je zgrožen Pujas, a onda prokomentarisao situaciju sa Matejom L. pa potom otkrio da li je možda poznaje.

- Ja ne poznajem nju, u Zagrebu ima dosta Mateja. Ne mogu da verujem da je Marko to uradio. Otac mu je spreman na sve, video sam stori gde snima tatu, užas. Oni su ponosni, hvale se. Katastrofa - zaključio je Fran, pa priznao da li se čuo sa Elenom Kitić.

- Ne, nismo se čuli uopšte - rekao je bivši zadrugar, pa prokomenariosao odnos sa Sandrom Čaprić.

- Ona je bolesna, rekla je da smo imali se*s. Zamisli to ti mama i tata čitaju, užas, neke muškarce je toga sramota. Bili smo na bazenu, tamo joj nije bio dečko bio je neki drug. Sve radi zbog promocije albuma. Ona slika što je poslala da se ljubimo, ona je mene ljubila u čelo. Iskoristila me za promociju albuma - razljutio se Fran, pa otkrio kakvo je njegovo mišljenje o vezi  Dalile i Cara.

- Oni će biti zajedno do kraja, kada izađu napolje neće biti zajedno. Možda će se ganjati dva dana napolju i to je to. Car će je ostaviti, Dalila se mnogo utripovala, žena misli da je brend - izjavio je Pujas, i za kraj prokomentarisao Viktorijin abortus.

- Mislim da je sama kriva, sama treba da odluči šta će da napravi, njena muka njen život. Znala je šta radi, podržao bih i jedno i drugo. Imaju i pozitivne i negativne strane. Zamisli da ti je tata Marko Osmakčić koga neće da viđa, ona ima još jedno dete. Podržao bih šta god da odluči, ali mi nije žao. Imaju odnose bez zaštite, ali treba da paze. Oni tako kao čude se kada zatrudni - rekao je Pujas za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA