Maja Marinković ima ozbiljnih problema sa zdravljem? Pije samo vodu, ne želi da jede ništa

  • 6
Amidži šou Amidži šou, Maja Marinković Foto: ATA Images

Starleta Maja Marinković bila je glavna akterka drame koja se odigrala na planini Kosmaj pre nedelju dana, kada je ispijena i iscrpljena od siInih dijeta pala u nesvest.

Naime,  starleta je nedavno je sa ocem Radomirom Marinkovićem Takijem posetila planinu Kosmaj, gde se jedan prelep i sunčan dan pretvorio u pakao.

- Maja se ne smiruje otkako je izašla iz "Zadruge" i možete je videti na mnogim mestima. Na svim žurkama, splavovima i događajima koji se organizuju. Ona je svuda dobro došla, ljudi je zaista vole. Nema javne ličnosti koja je za nju rekla nešto ružno. Maja Nikolić je njena velika prijateljica i njih dve će uskoro na jedno putovanje u Grčku. Baš su se lepo našle i super se skapirale - izjavila je drugarica starlete.

- Pevačica stalno kritikuje Maju da mora da vodi računa o zdravlju jer ona je zaista nemarna. Čak je i Takija zvala da mu kaže da povede računa o njoj jer Maja skoro ništa ne jede. Tripuje se da će biti debela, da će se ugojiti i neće više biti tako seksi i vitka. Iako izgleda besprekorno, ona misli da je sklona gojenju - priznala je ona.

- Bilo je situacija kada je Maja samo pila vodu umesto doručka, pa bi tokom dana posrtala i padala gde god da smo išle. Jednom prilikom je pala ispred mojih kola, sva se ogulila i izgrebala. Krv je lila na sve strane. Imala je sreće, pa nije udarila glavu, to bi bilo kobno - ispričala je drugarica za Srpski Telegraf pa dodala:

"Moram da se dozovem pameti. Jednom sam bila sama u stanu, pala sam u nesvest. Nisam se dizala dva sata. Kada sam ustala, bila sam ukočena jer sam se zaledila na podu. Imam traume od toga da ću da se ugojim, a svesna sam da mi zdravlje tako propada", rekla mi je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA