"Boleće te tek zbog Viktorije i bebe": Osmakčić se snimao uz emotivne stihove, ljudi ga napali

- Dobro se s' dobrim uvek lako sastavi a loše sa lošim nikako, da znaš, a fališ mi ko travi rosa, dok se sa mnom svađaš bosa..." - pevao je Marko

  • 1

Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić objavio je na društvenim mrežama video na kojem peva stihove za koje mnogi misle da ih je posvetio svojoj bivšoj devojci Viktoriji Mitrović.

Naime, Marko je na svom Instagram profilu objavio video kako vozi automobil, a u pozadini je išla pesma "Boli, boli" koju je on pevušio.

- "Kada te pitaju šta smo bili mi, šta im kažeš ti? Istinu il' laž? Dobro se s' dobrim uvek lako sastavi a loše sa lošim nikako, da znaš, a fališ mi ko travi rosa, dok se sa mnom svađaš bosa..." - bili su samo neki od stihova pesme koju je Marko slušao i pevao.

"Da li je ovo posvetio Viktoriji?", "Boleće te tek zbog Viktorije i bebe", "Tužno", "Umesto da si uz Viktoriju ti pevaš", "Ne mogu da razumem ovog čoveka", neki su od komentara.

Podsetimo, Franjo Osmakčić, otac Marka Osmakčića, sa ostatkom porodice je osmislio plan da "izbavi" sina iz rijalitija, te je lažirao sopstvenu smrt, koju je potvrdila i njegova supruga, a Marko je zbog toga izveden iz rijalitija.

Marko je od trenutka kada je saznao da će postati otac vršio pritisak na Mitrovićevu da abortira, a svađe i tuče koje im inače nisu bile strane, samo su postale još žešće. Viktorija je do poslednjeg momenta odlagala da ode na kiretažu, ali je na kraju odlučila da ne rodi dete "takvom čoveku".Markov videopogledajte na početku teksta.

Video: Hoće li nasilnik više odgovarati za udaranje žena u Zadruzi?! Osmakčić ponovo ošamario trudnu Viki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hej

    23. jun 2022 | 16:10

    Šta god pevao ovaj psihić ne treba nikome pa ni onoj mučenici Vik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA