Vamp izdanje iz horora i strave: Dalila na meti kritika zbog izgleda, komentari su surovi

"Dalila izgleda starije 10 godina u odnosu na ulazak u Zadrugu", "Kakve su ovo obrve, bre?", "Jezivo", "Ovo možda može da prođe u Šepku", samo su neki od komentara

  • 6

Surove uvrede kruže društvenim mrežama zbog jednog izdanja Dalile Dragojević.

Naime, Dalila koja je završila kurs šminkanja sudeći prema komentarima ne radi dobro svoj posao, pa preteruje sa količinom pudera, ne zna da sredi obrve i izgleda mnogo starije.

Dalila se u jednoj emisiji pojavila "ful" sređena, ali su komentari koji se nižu na skoro svim društvenim mrežama na račun njenog izgleda brutalni.

"Dalila izgleda starije 10 godina u odnosu na ulazak u Zadrugu", "Kakve su ovo obrve, bre?", "Jezivo", "Ovo možda može da prođe u Šepku", samo su neki od komentara.

Inače, čak je i Filip Car isprozivao Dalilu zbog načina na koji se šminka.

- Za šta si jaka? Zato što si nabila četiri kile kreča, oči joj ne vidim, žena k'o da je gurnula glavu u katran. I obukla ovu haljinu i rekla da "Ja sam jaka". Ti si jaka debilima. Stavi tri kile pudera, zamaže oči u crno, i obuče haljinu... Ne, ti moraš da budeš svesna sebe da bi bila jaka - govorio je Car tokom iste emisije.

Video: Opet kurs šminkanja Dalile Dragojević: Posle nervnog sloma se transformisala do neprepoznatljivosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA