Smerna zadrugarka, prevareni muž i neverna žena: Oni su favoriti za pobedu u "Zadruzi 5"

Verovatno najveći favorit je Dejan Dragojević, kojeg je supruga Dalila Dragojević javno, na njegove oči, prevarila sa Filipom Carem

  • 1
Zadruga, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Miki Đuričić, Anđela Đuričić, Mensur Ajdarpašić Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić, ATA Images

Fanovi rijalitija "Zadruga" broje sitno do finala popularnog šou programa, koje će se održati u nedelju 10. jula.

Na društvenim mrežama već uveliko se spekuliše o tome ko bi mogao da bude pobednik pete sezone, a verovatno najveći favorit je Dejan Dragojević, kojeg je supruga Dalila Dragojević javno, na njegove oči, prevarila sa Filipom Carem.

Dejan nije mogao da veruje šta mu se dešava, pa je u jednom periodu bio toliko nestabilan da je obučen skočio u bazen, pesnicom lomio sve pred sobom, a kao vrhunac svega bila je situacija kada je flašom sebi razbio glavu.

Ipak, na kraju je uspeo da preboli Dalilu i otpočne vezu sa Aleksandrom Nikolić. Publici su se takođe, svidela i Dejanova izlaganja za crnim stolom, u kojima je, kako oni navode, na interesantan način umeo da potkači svoje "protivnike".

Mensur Ajdarpašić, iza sebe ima pravu armiju fanova, koji su čak bili spremni na to da njegovom kolegi Dinu Dizdareviću uplate 200 dolara kako bi preneo Mensuru poruku od njih.

Inače, ove sezone, kako se pričalo, fanovi Mensura Ajdarpašića bili su ljuti na njega zbog toga što je bio u vezi sa Milicom Veselinović, za koju su oni smatrali da mu samo stvara problem i da ga tera na diskvalifikaciju.

Ipak, na kraju je Ajdarpašić okončao vezu sa Milicom, zbog čega se trenutno bolje kotira kod publike.

Miki Đuričić, u svakom rijaliti šou programu, važi za favorita, međutim, on u gotovo nijednom nije došao do finala, zbog toga što je bio diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja.

Ipak, čini se da ga je zaista očinstvo promenilo, pa je ovoga puta dogurao maltene do kraja, a njegovi fanovi misle da bi baš peta sezona mogla da bude trenutak kada će Đuričić osvojiti prvo mesto.

Kao i u svakoj sezoni i u ovoj publika je izabrala i jednu smernu i kulturnu osobu, koja se izdvaja od ostatka. Tako je Anđela Đuričić favorit u "Zadruzi 5".

Anđela je u rijalitiju bila zaljubljena u cimera Mateju Matijevića, međutim, on nije imao jednako snažne emocije prema njoj, pa je ljubav ostala platonska.

Publici se dopalo Anđelino odmereno ponašanje, a naročito ih je dirnula njena potresna priča o pogibiji brata.

Video: Dejan prso sa živcima: Dere se na Aleks, cepa majicu od besa, lomi i pljuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar Mne

    6. jul 2022 | 22:17

    Haha,ocinstvo.Malo sjutra.Njega je spasilo diskvalifikacije to što je cijeli rijaliti maltene prespavao u Rehabu.Znaci izbjegavao je komunikaciju a samim tim nije imao ni sa kim kontakt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA