Prokockali šansu za pobedu nasiljem, begom i kršenjem pravila: Ovo su diskvalifikovani učesnici "Zadruge 5"

Njih 50 ušlo je u Imaginarijum, a pojedini učesnici prokockali su svoju šansu da budu pobednici pete sezone Zadruge

  • 1
Maja Marinković, Janjuš, Miljana Kulić, Tara Simov i Marko Osmakčić, a pozadini imaginarijum Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Zoran Buđić, ATA Images, Nikola Tomić

Veliko finale rijalitija "Zadruga" održaće se večeras, a publika širom regiona s nestrpljenjem isčekuje ime pobednika.

Njih 50 ušlo je u Imaginarijum, a pojedini učesnici prokockali su svoju šansu da budu pobednici pete sezone Zadruge, uprkos tome što su važili za favorite.

Predstavljamo vam rijaliti učesnike koji su diskvalifikovani, zbog čega su dužni da produkciji plate kazne koje nosi ugovor koji su potpisali.

Aleksandra i MC Damiro

Prva diskvalifikovani učesnice "Zadruge 5" bili su Aleksandra Kostadinović i Mc Damiro.

Naime, Aleksandra je svojevoljno napustila rijaliti i kažnjena je sa 50.000 evra, a pošto Mc Damiru ovo nije bila prva diskvalifikacija on Veliki Šef je tada obavestio će on biti kažnjen sa 150.000 evra.

- Dragi zadrugari, s obzirom da je Aleksandra svojevoljno napustila Zadrugu, ona je diskvalifikovana. Takođe je Mc Damiro napustio "Zadrugu". U skladu sa pravilnikom, RTV Pink će tužiti i potraživati 150.000 evra - saopštio je tada Veliki Šef.

Miljana Kulić

Treća diskvalifikacija desila se kada je Miljana Kulić razbila glavu štiklom tada bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli na spavanju.

Naime, Miljana nije mogla da podnese za Zola ne želi da se pomiri sa njom, te ga je obsedala nakon jedne žurke, kako on nije obraćao pažnju na nju onda je odlučila da ga na spavanju udari štklom i tada je izbačena iz najgledanijeg rijalitija.

- Zadrugari, doneli smo odlukui da Miljana bude diskvalifikovana zbog toga što je je Zoli razbila glavu dok je spavao. Po ugovru koji je potpisala tužićemo je i na ime diskvalifikacije tražićemo sumu od 50.000 evra - pisalo je tada u pismu Velikog šefa, a Miljana koja je u tom trenuku bila još uvek u Beloj kući počela da je da se pozdavlja sa zadrugarima, a nakon toga je napustila rijaliti.

Video: Pomračenje uma Miljane Kulić: Gađala voditelja Zadruge kamenom

Maja Marinković

Četvrta diskvalifikovana učesnica bila je Maja Marinković.

Naime, Maja Marinković je ušla u rijaliti nedugo nakon što je njen tadašnji dečko Filip Car uplovio u ljubavnu romansu sa Dalilom Dragojević.

Marinovićevoj nije mnogo trebalo da vrati sebi Filipa, ali žestoke rasprave i svađe koje su imali doveli su do toga na onda bude izbačena i rijaliti.

Maja je tokom jedne od svađa Filipu izgrebala lice, a Veliki Šef je obavestili zadrugarke da je ona diskvalifikovana.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Maja diskvalifikovana i da će po ugovoru televizija Pink od nje potražiti 50.000 evra.

Video: Brutalna tuča: Maja Marinković unakazila Cara, ogrebotine su mu svuda po licu

Tara Simov 

Peta diskvalifikovana učesnica je Tara Simov koja je u ovu sezonu ušla kako bi pokazala bolju sebe i ispravila greške iz predhodne sezone ali u tome nije uspela.

Naime, Tara je konstantno pravila haos na imanju, i vređala kako zadrugare, tako i članove produkcije pa i samog Velikog šefa.

Simova nije dozvoljavala zadrugarima da spavaju, vređala ih je, ponižavala, a sve to jer ni sama nije znala šta želi. Svađe sa Nenadom Aleksićem Ša, pretnje, vređanja, a potom i ponižavanja ostalih zadrugarki koje su prilazile njemu i Mateji Matijeviću dovodile su sve te devojke u sukob sa Tarom, koja nije mogla da trpi da postoji neko ko je njima preči od nje, pa je konstntno iznosila laži u vidu vređanja kako tih devojaka, tako i Nenada i Mateje.

Nedolično ponašanje, lomljenje prozora, kamera i celog velelepnog imanja bilo je pre svega sramotno, a zatim i neprimereno devojci njenih godina, te je produkcija odlučila da je izbaci iz daljeg takmičenja.

- Dragi zadrugari, doneli smo odluku da Tara bude diskvalifikovana zbog nedolčnog ponašanja po kazni u iznosu od 50.000 evra. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je tada u pismu.

Video: Haos u Zadruzi: Tara napala Ša i krenula da ga šamara, obezbeđenje je iznelo napolje

Marko Janjušević Janjuš

Šesti diskvalifikovani učesnik Zadruge je Marko Janjušević Janjuš i ako se mnogima činilu da će ovu sezonu izgurati do kraja.

Naime, Janjuš je samoinicijativno napustio rijaliti nakon čega je Veliki šef doneo odluku o njegovoj diskvalifikaciji.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Janjuš svojevoljno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan, televizija Pink će ga po njegovom ugovoru tužiti 50 hiljada evra - pisalo tada u pismu.

Mnogi su tada komentarisali je pobegao zbog bivše devojke Maje Marinković koja je izbačena iz rijaliti pre njega.

Video: Snimak kako je Janjuš pobegao iz Zadruge: Odvalio daske u ekonomskom dvorištu, Filip Car bio s njim

Stefan Mihić

Sedmi diskvalifikovani učesnik je Stefan Mihić koje je napao obezbeđenje.

Naime, Stefan Mihić se žestoko sukobio sa Miljanom Kulić i Nenadom Macanovićem Bebicom zbog čega je obezbeđenje moralo hitno da reaguje, a malo potom došlo je do Mihićeve diskvalifikacije iz rijalitija.

Obezbeđenje je prvo sklonilo Miljanu na stranu, a zatim su krenuli da odvode Stefana Mihića, kome se nije dopao grub način na koji su mu prišli, te je nasrnuo na obezbeđenje.

Veliki šef je potom poslao pismo zadrugarima u kojem je obavestio da je Stefan zbog agresivnog ponašanja izbačen.

- Dragi zadrugari, ovim Vas obaveštavamo da je Stefan Mihić diskvalifikovan, snosiće kaznu u iznosu od 50.000 evra zbog udaranja obezbeđenja - pisalo je tada u pismu.

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

Miljana Kulić dobila je šansu Velikog šefa i vratila se u rijaliti sa novim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, ona je tada rekla da želi da pokaže sebe u najboljem svetlu, te se zahvalila produkciji na novoj šansi, ali ju je vrlo brzo prokockala.

Naime, Miljana je nakon svađe sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom gađala kamenom voditelja Zadruge Milana Miloševića, a potom se pravdala da nije želela njega da pogodi, već da je mislila da je Zola. Veliki šef je munjevitom brzinom reagovao i Miljana i Bebica su izbačeni iz rijalija.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana i Nenad zvanično diskvalifikovani zbog sramnog i agresivnog ponašanja prema voditelju i prema svim zadruagrima, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati po 50.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je tada pismo.

Marko Osmakčić

Deveti diskvalifikovani učesnik je Marko Osmakčić koji je napotražinajeziviji način sa porodicom prevario čitavu naciju.

Naime, Markov otac, Franjo Osmakčić lažirao je svoju smrt nakon što je saznao da je njegova snajka Vikotrija Mitrović ostala trudna sa njegovim sinom.

Produkcija Pink televezije pokrenula je tužbu protiv Marka Osmakčila i po ugovoru će od njega potražiti 50.000 evra.

Video: Hoće li nasilnik više odgovarati za udaranje žena u Zadruzi?! Osmakčić ponovo ošamario trudnu Viki

Irma Sejranić

Deseta diskvalifikovana učesnica Zadruge je Irma Sejranić koja je napustila rijaliti četiri dana pred finane.

Naime, ovih dana ponovo se povela tema o tome da ona gleda u Lazara Čolića Zolu, te je zadrugarka odlučila da napusti imanje, kako se o ovome ne bi pričalo.

Veliki šef je doneo hitnu odluku da Sejranićeva bude diskvalifikovana.

Video: Mima ščepala Irmu za gušu: Tuča žena u Zadruzi tokom živog programa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • elena

    11. jul 2022 | 09:11

    ovo su najbolji ljudi u yadruyi ane ovi odroni i namestene pobede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA