Ovo su superfinalisti "Zadruge 5": Oni će se večeras boriti za pobedu i nagradu od 50.000 evra

Oni su izdržali do kraja, ali samo jedan će odneti pobedu

  • 6
Imaginarijum, Zadruga kuca bela Printskrin: Youtube/Zadruga Official

U najitrigantniji šou program "Zadruga 5", ušlo je mnogo takmičara, neki su ispali u prvim nedeljama rijalitija, neki su diksvalifikovani, dok je nekolicina otišla samovoljno, međutim samo 16 najjačih je ostalo do kraja.

Sinoć su "Zadrugu" napustili, Milana Šarac, Sanja Grujić i Marko Đedović, a u Beloj kući ostali su takmičari koji će se večeras boriti za 50.000 evra.

Takmičari koji su ušli u superfinale su Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić, Anđelo Ranković, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Filip Car, Jovana Tomić Matora, Lazar Čolić Zola, Lepi Mića, MC Aleks, Mensur Ajdarpašić, Miki Đuričić, Milica Veselinović, Nikola Grujić, Sandra Rešić i Stefan Karić.

Veliki šef je nakon emisije "Finalna izbacivanja" poslao pismo zadrugarima, kako bi ih obavestio da su superfinalisti. Pismo je pročitao Filip Car. A uz pismo je stigao i šampanjac.

- Dragi zadrugari, ostalo je vas 16, vi ste  zadrugari za koje su gledaoci odlučili da treba da ostanu do samog kraja. Čestitamo, svi ste postali superfinalisti, želimo vam mnogo sreće u superfinalu - pročitao je Car.

Video: Šminka se katastrofalno, a sad joj se svi smeju i zbog stajlinga: Dalila, to se ne nosi kao šorts

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA