≫ 

"Ne izlazi mi se iz rijalitija, strah me je": Dalila otvorila dušu pred finale

- Ne očekijem nikoga u publici - rekla je zadrugarka

  • 1
Dalila Dragojević Printskrin/Youtube/Zadruga Official

Finalistkinja "Zadruge 5" Dalila Dragojević otvorila je dušu pred kraj rijalitija i otkrila da li je zadovoljna svojim učešćem.

Dragojevićka je veoma uzbuđenja zbog večerašnjeg finala, ali i zbog haljine koju je dobila.

- Stigla mi je haljina, hvala mojoj Marijani što mi je poslala ono što sam htela. Mnogo sam srećna zbog svega - rekla je Dalila.

Dalila je otkrila da li je oćekivala da će doći do samog finala, kao i šta će joj zauvek ostati u sećanju, pa priznala da oseća određenu dozu straha.

- Jesam očekivala, ali nisam zadovoljna jer sam imala mnogo grešaka, ali sa druge strane nisam radila dosta stvari ispravno. Najlepše mi je bilo kada sam se zaljubila, a najtužnije kada me je Filip ostavio 12 dana pred superfinale. Ljubav je to - rekla je Dalila u specijalnoj "Premijeri" pred finale, pa otkrila koga očekuje u publici:

- Ne očekijem nikoga, ali smatram da će tu biti moja Ljuba, Gagi, a nadam se i mom ocu. Strah me je da izađem odavde, ne izlazi mi se, ne znam kako će mi biti i jako me je strah - rekla je Dalila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    10. jul 2022 | 21:00

    Moja neka procena kakav će noćas biti poredak... Mislim da odmah na početku večeri na 16. poziciji ispada Gruja a među prvima će imanje napustiti i MC Aleks na 15. mestu, Zola na 14-om, Lepi Mića na 13-om, Matora na 12-om i Anđelo na 11-om mestu tako da navedeni zadrugari neće uspeti da upadnu među 10 najboljih... Milica bi otprilike mogla biti 10-a s tim što bi se lako ona i Teodorin bivši mogli zameniti, Sandra Rešić 9-a a Anđela 8-a, Stefan Karić na 7. mestu, Filip Car na 6-om a Miki na 5-om. Zamišljam Aleksandru kao četvrtoplasiranu, Mensura trećeplasiranog, Dalilu drugoplasiranu a Dejana kao pobednika na postolju! Dosta je teže prognozirati rezultate glasanja kada je reč o top 10 i top 5 jer je ova peta sezona bila najkontroverznija i najturbulentnija zbog mali milion dešavanja i preokreta koji su je pratili (ne računajući prvu koja će naravno zauvek ostati nenadmašiva i bez premca) a akteri tj. učesnici interesantnih i nesvakidašnjih karaktera za posmatranje, jedino u šta sam siguran jeste to da će Dejan biti prvi a svi ispod njega mogu zauzeti više ili niže brojke, verovatno će sam vrh biti sastavljen još od Aleksandre kao i Dalile i Filipa (eventualno i Mikija). 'Ajde neka najbolji pobedi i srećno svim takmičarima, ne navijam ni za koga mada bi mi lično najdraže bilo da ostvare pobedu Anđela ili Sandra! ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA