≫ 

Ne želi da se vraća u kuću koju su ona i Dejan napravili: Dalila ostaje u Beogradu, otkrila da se čula sa ocem

- Pričala sam sa tatom, nije on ljut na mene već na moju vezu, naravno da nije ponosan na ono što sam radila, na mnoge moje postupke, ali šta da se radi, sve ćemo to izgladiti - rekla je Dalila

  • 11
Dalila Dragojević Foto: Kobra

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević oglasila se i otkrila kako se oseća nakon finala Zadruge, kao i da li se vraća u Gornj Šešak ili ostaje u Beogradu.

Naime, ona je otkrila da se čula sa porodicom i da je najbitnije da su svi živi i zdravi, a da će sve ostalo rešiti.

- Još uvek mi se nisu slegli utisci, celu noć nisam spavala. Razmišljala sam o svemu i čula se sa mojim što mi je bilo najvažnije. Živi su i zdravi što je najbitnije, ostalo ćemo rešavati u hodu. Uskoro ću otići da ih posetim, nakon što završim sa svim obavezama koje imam u Beogradu - rekla je Dalila i rekla da se čula sa ocem Husom kao i da on nije ljut na nju.

- Pričala sam sa tatom, nije on ljut na mene već na moju vezu, naravno da nije ponosan na ono što sam radila, na mnoge moje postupke, ali šta da se radi, sve ćemo to izgladiti. Jedva čekam da ih vidim. Znam da mu se ne dopada moj izbor ali šta da radim, ja sam se zaljubila - rekla je Dalila.za Blic.

Dragojevićka kaže da ne zna šta će biti sa kućom koju su ona i njen bivši suprug Dejan Dragojević zajedno napravili i dodaje da ona ostaje u Beogradu.

- Ne znam šta će biti sa kućom što smo Dejan i ja pravili, nisam stigla o svemu da razmislim. U nju neću ući. Plan mi je da ostanem u Beogradu, naći ću stan da iznajmim i živim ovde, sve mi je još konfuzno. Svakako želim ovde da nastavim biznis i sve. Prošlost ostavljam iza sebe - rekla je Dalila.

Video: Dalila nakon finala Zadruge 5: Posle Zadruge idem na remont kod plastičnog hirurga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    11. jul 2022 | 17:05

    Pa da u Beograd i Srbiju može da ostane da živi ko hoće nema nikakvih prepreka i ja bih u svajcarsku ali nedaju ima uslova za razliku od nas

  • Velja

    11. jul 2022 | 17:11

    Kakav bre Beograd,teraj bre ovo u Bosnu,svi hoće u Beograd zato nam grad liči na neku železničku stanicu,kad čujem razne jezike i dialekte koji se šire iz kafića naježim se .

  • Pp

    11. jul 2022 | 16:56

    Je si za biznisa najstariji zanat je za tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA