"Nisam se razvela od Dejana": Dalila ne ostaje u Šepku, ovako će podeliti imovinu sa Dragojevićem

Dragojevićeva je otkrila da ne može da ostane u Šepku, jer je mnogo toga veže za Beograd, a potom je otkrila da će Dejanu vratiti automobil i njegove stvari

  • 6
Dejan Dragojević i Dalila Foto: Kobra

Dalila Dragojević šokirala je kada je u programu uživo raskinula s Filipom Carem. Pored toga, pričala je i o podeli imovine sa Dejanom Dragojevićem i povratku u Šepak.

Na pitanje Milana Miloševića šta će da uradi sa Dejanom stvarima kad se vrati u Šepak i da li će uspeti da preboli uspomene, Dalila je odgovorila:

- Koliko sam čula, izrazio je želju da mu ne treba ništa. Ja ću da spakujem to i stavim u automobil koji ću da mu vratim. Sve što je njegovo izaći će iz te kuće, a to će biti za par dana - rekla je Dalila.

S obzirom na to da je Dejan pričao kako se Dalila bavi vradžbinama, upozoravao je devojku Aleksandru da pazi gde ostavlja kosu. Svemu tome je prethodilo njeno paljenje igračaka koje je u javnosti tumačeno kao obred. Voditelj ju je pitao zašto ih je palila.

- Kad bacimo u smeće, neko se pronađe da izvadi i odnese u zalaganicu, zato sam ih spalila. Znate kako su moje igrečke bile pobacane, zalivane, pa prane. Ja da se bavim vradžbinama, ne bih izabrala da mi život bude ovakav, nego bih izabrala da mi život bude sjajan. Ima ljudi koji veruju u gluposti - rekla je ona.

Dalila je rekla da još nije razvedena od Dejana.

- Nisam dobila rešenje. Preko Pink.rs sam saznala da smo potpisali zahteve, ali da rešenje nisam dobila. Očigledno je da nisam razvedena - kaže Dalila i otkriva detalje podele imovine:

- Ne, mene to ne zanima, njegovo je njegovo. Ja nisam neko ko će da se bavi raspodelom i da se ganjamo. Ono što je zahtevao, autombil, to će biti dostavljeno, ništa više me ne interesuje - pričala je Dragojevićka.

Ona kaže i da će joj biti teško kada se sretne s porodicom i kada se vrati u Šepak.

- Verovatno, srešću oca, ali neću tu da se zadržavam. Neću da boravim tu, ne da ne mogu sama, ali sve što se dešava me veže za Beograd. Vratiću se ovde, a kuća kao kuća ostaje - rekla je Dalila.

Video: Telegraf u Veterniku! Dejan se vratio kući: Porodica je sve, moja noga neće kročiti u Šepak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruka

    14. jul 2022 | 12:44

    Jel ima ova drzavljanstvo?Dokle da nas brukaju ovakve po Srbiji?!Ako nema, nazad u Šepak!

  • Silvija

    14. jul 2022 | 12:51

    Gatare u ovo doba i takvi idu da zive u Beogradu,jadan Beograd kakve sline mora da trpi,

  • Samo pitam

    14. jul 2022 | 12:04

    Dalila, Dejan, Dejan, Dalila, dokle više?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA