Dejan Dragojević besan na Golubovića: "Hteo sam da preskočim ogradu kad je gađao Aleksandru flašom"

- Mangup se na sceni oblači u ženske haljine, takve nastupe je imao i u zatvoru. Folirant, lažov, seoska vucibatina - rekao je Dejan

  • 3
Dejan Dragojević, Kristijan Golubović Foto: Marko Jovanović, Kobra

Pobednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević podržao je u emisiji svoju devojku Aleksandru Nikolić koja trenutno boravi u Beloj kući.

Tokom emisije prikazana je kompilacija brutalnih svađa između Aleksandre, Kristijana Golubovića i Maje Marinković, a nakon toga Dejan je otkrio da mu je malo falilo da preskoči ogradu i uđe u rijaliti kako bi odbranio devojku.

- Malo je falilo da preskočim ogradu. To je sekunda kad se iznerviram, kad vidim da je kromanjonac tetovirani, zatvorska kučkica gađa flašom. I Maja sa romboidnom facom kad je gađa pikavcima - rekao je Dragojević i dodao.

- Onda dolazi jedan idiot koji se skoro skinuo sa dopa, trule mu kosti, kaže da će da odbrani Kristijana. Trulež se okupio oko Kristijana, titraju mu m*da, a da ga malo bolje znaju, znali bi da je on u zatvoru titrao drugima m*da  - rekao je Dejan, a onda dodao:

- Mangup se na sceni oblači u ženske haljine, takve nastupe je imao i u zatvoru. Folirant, lažov, seoska vucibatina. Nema pas za šta da ga ujede, živi kao ker, živi od TikToka. Govori Aleksandri pogrdne reči, a šta je njegova verenica uradila? Ako je Aleksandra k**** jer joj se svideo, šta je njegova devojka? Isto onaj Bugarin, kakvo će njegovo dete biti, ako on pravi ovakve scene u rijalitiju? On će kao da preti, da se unosi u facu - završio je Dejan Dragojević.

Video: Dejan Dragojević odlučio da trenira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA