Stanija oštro o bivšem dečku i Maji Marinković: "Pravila mi je probleme u vezi, uletela je Marku u kupatilo"

- Nije mi prijatno da ih gledam, kome bi bilo. On je znao odranije da ima prođu kod Maje, za njega je to dobro u rijalitiju - rekla je Stanija

  • 3
Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Marko Marković Foto: ATA Images, Kobra, Nikola Tomić

Starleta Stanija Dobrojević nije štedela svog bivšeg dečka Marka Markovića i bivšu drugaricu Maju Marinković.

Naime, starleta je priznala, da joj je Marinkovićeva pravila probleme sa Markom:

- Ako ga Maja bude tukla, ja ga neću spasavati, pomoći ću joj. Da uđem tamo, zgazila bih ga ko mačku, ja ovog Marka kakav je sad ne poznajem. Maja mi je još u "Zadruzi 2" pravila probleme u vezi, gola je uletela Marku u kupatilo, ubacivala mi rovce za vezu, svi ti klipovi imaju na Jutjubu. Ne smem ni da kažem šta je on pre govorio za Marinkovićevu, tad je izgledala potpuno drugačije nego danas - rekla je Stanija, pa priznala da bez obzira što je raskinula sa Markom, nije joj prijatno da gleda bivšeg u zagrljaju druge.

- Nije mi prijatno da ih gledam, kome bi bilo. On je znao odranije da ima prođu kod Maje, za njega je to dobro u rijalitiju. On je već pao u njenu senku, ima klip kad ponavlja za njom kao papagaj, kao što je bilo i sa mnom, nema većeg izazova za mene nego gledati bivšeg, ali se ponavlja scenario. On je bio sa mnom kao pod staklenim zvonom, nije morao da se suoči ni sa kakvom lošom situacijom. Ja sam njemu bila jedina duga ozbiljna veza, nikad od mene nije doživeo da flertujem s nekim, da ga prevarim. Sad je sam birao, videćemo šta će biti.

Stanija se osvrnula i na njegov ulazaka na velelepno imanje, te je otkrila da ga je odvezla da ga je odvezla do Šimanovaca, a da joj on prebacio što ga nije odvezla do rampe.

- Tako je. Čak mi je zamerio što prvo nisam htela da ga vozim skroz do rampe jer sam očekivala medije, koji bi mogli to drugačije da shvate. Nisam htela da mu pokvarim neku priču u startu jer su ga čuvali, niko nije znao do poslednjeg momenta da ulazi. On je bio u fazonu: "Je l' se ti mene stidiš?" Eto, na kraju ne znam ko treba da se stidi - rekla je Dobrojevićeva, pa priznala da joj je najteže palo, što je nije branio u rijlitiju.

- Marko i ja nismo bili rijaliti-priča, mi smo bili tri godine u vezi i živeli zajedno, voleli se, bili zaljubljeni. Naravno da je trebalo da me odbrani, mislim da sam to zaslužila. Imali smo planove da zajedno idemo u Ameriku, mislila sam da će ga raskid razdrmati, da će se pokrenuti i skontati neke stvari, ali on je izabrao "Zadrugu". Baka i deka su me zvali da me pitaju šta se dešava s njim. Ne pljujem ga i nikad neću, samo iznosim činjenice - rekla je Stanija za "Republiku".

Video: Maja Marinković baš voli momke svojih drugarica: Na ivici poljupca sa Stanijinim bivšim, sve varniči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srecko

    11. oktobar 2022 | 16:38

    Ljudi moji jel vidite vi kako izgleda ova Stanija pa ona je sva botoksirana samo što joj glava ne eksplodira strasno sta uradi od sebe

  • Nevena

    11. oktobar 2022 | 17:19

    Ako nista drugo,Maja je bar' mladja.Lepe niste ni jedna.Grdne operacije ste uradile,da bi se kol'ko tol'ko dovele u red,da zalicite na nesto.

  • EmA

    11. oktobar 2022 | 17:18

    A sta je mislila Stanija? Da ce ovaj ljigavac,zauvek biti s' njom? Jel' se pogleda nekad' u ogledalo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA