"Bilal je kadruša i balavac, koristi moju ćerku": Taki za Telegraf nakon skandalozne tuče Maje i Brajlovića

Taki ističe da mu je veoma teško da gleda ovakve scene u Zadruzi, ali smatra da Maja može da se stara sama o sebi

  • 7
Radomir Taki Marinković Foto: ATA Images, Printskrin:TvPink

Maja Marinković prišla je sinoć Bilalu Brajloviću i nastao je neviđeni haos nakon što mu je prebacila da gleda druge devojke. Maja je prvo Bilalu lupila šamarčinu, krenula da ga tuče, a Brajlović ju je išutirao nogom, da bi zatim letela stolica prema Marinkovićevoj.

Ovim povodom, pozvali smo Majinog oca, Radomira Marinkovića Takija, koji je zgrožen Bilalovim ponašanjem i smatra da je on "kadruša" i nasilnik koji iskorišćava njegovu ćerku zarad popularnosti.

- Šta bih rekao što javnost već ne vidi, Bilal je balavac od 22 godine koji je proučavao Majino ponašanje iz prethodnih sezona i namerno pokušava da je provocira jer zna kako ona funkcioniše. On je jedna "kadruša" i nasilnik koji tuče žene i ponaša se nemilosrdno prema njima - započinje Taki razgovor za Telegraf i dodaje:

- Ljubomorni su na Maju jer drži Zadrugu na svojim plećima i ljudi je obožavaju. Počela je da se druži sa Jelenom Golubović što je dodatno razbesnelo pojedine njene neprijatelje na imanju koji žele da im napakoste po svaku cenu - dodaje Majin otac i ističe da apsolutno podržava svoju ćerku.

- Maja je moja jedinica i samo nju imam, uvek kažem kada je kriva, ali sada nije - završava Taki razgovor za Telegraf.

Podsetimo, nakon žestoke tuče Maje Marinković i Bilala Brajlovića, Veliki šef je odlučio da Bilala kazni mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja i nasrtaja na Maju Marinković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    9. novembar 2022 | 20:56

    Eeeeee jadan ti... Nije ni tebi lako,doktora pod hitno

  • stvarno

    10. novembar 2022 | 00:01

    Ti druže bolje sa si odveo ćerku malo na lečenje nego sto si je po ko zna koji put poslao u zadrugu… putam se šta ovi “momci” imaju u glavi kad su spali na Maju… ne kapiram da neko sebi to dobrovoljno radi

  • Bokee

    10. novembar 2022 | 00:42

    Sunce ti, svi je iskoristise ha ha ha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA