Dejan otkrio šta će uraditi sa Aleksandrinim stvarima nakon raskida: Izvinjavam se produkciji

Dejan više nije mogao da izdrži pritisak i javno je ostavio svoju, sada već bivšu devojku, Aleksandru Nikolić

  • 9
Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić Printsktin: Tv Pink, Instagram/dejan_dragojevic_official_

Dejan Dragojević juče je definitivno, nakon brojnih spekulacija o njihovom odnosu,  javno rekao da raskida sa Aleksandrom Nikolić.

Naime, Dragojević se sinoć, između ostalog, još jednom oglasio te otkrio da će danas da se reši svih njenih stvari budući da je stavljena tačka na njihov odnos.

- Od danas, pa zauvek, ne šaljite mi ništa, ne zanima me ništa, ne trudite se. Izvinjavam se produkciji, porodici zadrugara. Sve stvari koje su kod mene se sutra vraćaju - dodao je on.

Komentari nakon ove objave samo su se nizali i mnogi su mu rekli da to ne čini, ali on je bio odlučan u svojoj nameri da prekine njihov odnos.

Dejan Dragojević Printskrin: Instagram/dejan_dragojevic_official_

Aleksandra Nikolić se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga 6" i još uvek nije obaveštena o njihovom raskidu.

Podsetimo, Dejan Dragojević je juče do detalja napisao sve što mu je na duši i javno raskinuo sa Aleksandrom.

- Neću da se budim svako jutro i da gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Neću da svaki dan zumiram slike i gledam da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi devojka koja sedi tamo i druži se sa svima onima sa kojima sam joj zabranio to! Zna da me to povređuje, i to radi i dalje! Zna da ne sme to da radi. Kaže da me voli, a čini mi zlo. Smetalo mi je sve odmah sa Zvezdanom. Sve što radi radi u inat meni. Kad se pomirila prvi put sa Miljanom shvatio sam sve. Aleks hoće da za**be i Maju i Milicu, skontao sam. Milica je skontala da Aleks ima kvarne postupke prema njoj. Ima ciljeve, hoće da pobedi rijaliti učesnice. Zvezdan je neki njen tip. Završio sam na tabletama zbog svega što radi! Ja mogu sad da uđem u "Zadrugu"! Ona zna šta sam sve radio za nju - naveo je, između ostalog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    4. decembar 2022 | 11:34

    Deki,da si zdrav i zivi,želim ti svu sreću u budućem životu i radu. Ne vidim potrebu da se bilo ko meša ili komentariše da li ces biti sa Aleksandrom ili ne,to je samo tvoja odluka. P.S.Unapred ti želim srećnu Novu 2023.godinu.

  • Mia

    4. decembar 2022 | 17:05

    Najoametnija odluka.Neka se sada faćka sa kim hoće,očito drugačije ona ne funkcioniše

  • ma

    4. decembar 2022 | 12:28

    ma cudno bre da odjednom seda kraj cara i zvezdana...bas sad u danu kad je ostavlja?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA