Filip Car i Aleksandra Nikolić se dodiruju ispod stola: Pojavio se i snimak, zadrugarka ih "uhvatila na delu"

Dosta se spekulisalo o odnosu Filipa i Aleks nakon njegovog ulaska u "Zadrugu 6"

  • 0
Filip Car i Aleksandra Nikolić Foto: ATA Images, Kobra, TV Pink

Javnost neprestano spekuliše o bliskosti Aleksandre Nikolić i Filipa Cara u "Zadruzi 6", a naročito nakon što ju je Dejan javno ostavio.

Naime, najnoviji snimak koji se pojavio na zvaničnoj stranici "Zadruge" pokazuje kako Aleks rukom dodiruje Filipa ispod stola.

Nije poznato da li je to Aleks slučajno uradila, budući da je već sedela za crnim stolom, a Filip Car je jedva dočekao da se pored nje oslobodi mesto, kako bi seo i uživao u njenom društvu.

Filip se nakon toga još više opustio, pa je krenuo i da uštine Aleks za obraz.

Njih dvoje su se mazili ispod stola, a po Filipovim pokretima deluje kao da je češka po nozi, a u jednom trenutku je izgledalo i da su se uhvatili za ruku. Nikolićeva i Car su jako vodili računa da niko ne vidi šta rade, ali pošto je Valentina Stanković u tom momentu masirala Cara, par puta je provirila i po svemu sudeći videla da se nešto kuva.

Podsetimo, Dejan Dragojević je juče, u javnom obraćanju, ostavio Aleksandru Nikolić jer, kako je i sam istakao, "ne želi svako jutro da se budi sa mišlju da je opet žrtva prevare". Dejan je potom na svom storiju otkrio i da će njene stvari koje se nalaze kod njega proslediti dalje kome treba, jer ne želi više ništa sa njom, a izvinio se i produkciji zbog svega što se dešava.

Video: Dejan i na Zanzibaru ne može bez teretane: Fanovi mu poručili da je procvetao bez Dalile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA