Dejan Dragojević ima novu devojku: Otkriveno gde su se upoznali, a evo i odakle je

Dejan Dragojević je odlučio, nakon brojnih skandala, da svoj privatan život drži dalje od očiju javnosti

  • 2
Dejan Dragojević Prinskrin: Youtube/AmiG Show

Rijaliti zvezda i bivši partner Dalile Dragojević, Dejan Dragojević, navodno više ne samuje.

Naime, pobednik rijalitija "Zadruga 5" ima novu devojku, saznaje "Kurir".

Dragojević je odlučio da uđe u vezu sa osobom koja nema dodirnih tačaka s medijima i životom pred kamerama.

- Sve rane leči vreme, a Dejan je Aleksandru brzo preboleo jer ga je javno obrukala. S novom devojkom se upoznao preko društvenih mreža, na kojima je i te kako aktivan. Ali ovog puta njegovu izabranicu nećete videti u javnosti niti na mrežama. Čak se i ne prate, jer je tako sigurnije za oboje. Odlučio je da privatnost zadrži samo za sebe, mislim da čak ni njegovi najbliži prijatelji ne znaju za novu ljubav. Doduše, tek su počeli da se viđaju. Videćemo kako će se taj odnos razvijati, ali zasad je sve u najboljem redu. Njegova devojka je prelepa i čini mi se da trenutno živi u Novom Sadu, ali nisam siguran da li je rodom iz tog grada. Znam da prati rijaliti, ali je ne zanima da u njemu učestvuje i upoznata je s Dejanovim životom. Ne smeta joj njegova prošlost, već se trudi da budu skoncentrisani na njihovu ljubav, a ne na skandale - završava izvor blizak Dragojeviću za "Kurir".

Zasad se on ne pojavljuje s njom nigde gde bi mogli da ih uslikaju paparaci, niti objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, iako ih je upravo kontakt preko njih spojio.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Dejanom Dragojevićem, ali on nije odgovarao na pozive i poruke na broj poznat redakciji.

Podsetimo, nakon dvostrukog razočaranja koje je doživeo, najpre sa ženom Dalilom Dragojević, od koje je zatražio razvod jer ga je pred očima prevarila s Filipom Carem u Beloj kući, a onda i sa devojkom Aleksandrom Nikolić, koja se takođe zaljubila u Cara, odlučio je da svoj ljubavni život više ne eksponira u javnosti.

Video: Dejan i na Zanzibaru ne može bez teretane: Fanovi mu poručili da je procvetao bez Dalile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    17. decembar 2022 | 17:22

    E crni li smo mi...kad njega prate paparaci🙏🙏🙏

  • Mara

    17. decembar 2022 | 18:33

    Superrr😴😴😴sad svi u zadrugu. Lelee sta je ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA