Anina najbolja prijateljica javno otkrila zašto Ćurčićeva nikako ne sme da se pomiri sa Zvezdanom

 
 
  • 2

Jovana je takođe istakla i da se Ana zapravo plaši Zvezdana

Najbolja prijateljica Ane Ćurčić, Jovana Šmizlu, bila je gošća jedne emisije, a tom prilikom se dotakla i odnosa Ane i Zvezdana, koje veoma dobro poznaje.

Naime, koja je prokomentarisala njihov odnos u rijalitiju i otkrila zbog Ana ne sme da se pomiri sa Slavnićem, aludirajući na ono što je i sama Ćurčićeva izgovorila u rijalitiju.

Voditelji su postavili Jovani pitanje na šta je Ana mislila kada je Zvezdanu, u jeku svađe, rekla: "To si radio i kod kuće", a on je poludeo i rekao joj da ne bude "cinkara" i da ćuti.

- To je ono što sam ja rekla...Ti se plašiš čoveka, sve ti je to uradio, svi te molimo da iskuliraš to ili da budeš dostojanstvena, što znaš da nećeš uspeti, jer ćete izmanipulisati. Da li bi ti ušla? Ona zna da ima debeo razlog da se ne pomiri sa njim, zna ona koji, šta radiš onda? - rekla je Šmizla.

Voditelji su bili znatiželjni, pa su je pitali da otkrije i da li je zato Ana rekla: "Ovde ne možeš da me ućutkaš, kao što si mogao kod kuće"?.

- Da - rekla je iskreno Šmizla.

Podsetimo, odnos Ane i Zvezdana intrigira javnost, a sve se dodatno zakomplikovalo kada je Zvezdana danas odlučio da stavi tačku na komunikaciju i sa Anđelom i sa Anom.

Video: Haos u rijalitiju: Zvezdan Slavnić demolira imanje i preti Ani Ćurčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama predskolca

    3. februar 2023 | 11:02

    Pa prosto kao pasulj,zato sto ce joj prokockati sve pare koje zaradi.A on je svojim ponasanjem vec izgubio honorare.

  • Mk

    4. februar 2023 | 09:09

    Andjela bices obrukana i ostaces bez para od honorara skinuce ti i kozu sa ledja . Stavu prst na celo i bezi iz te veze na vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA