Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđela potpuno slomljena otvorila dušu nakon što je Zvezdan pijan pravio haos: Donela definitivnu odluku

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odnos Anđele, Zvezdana i Ane menja se iz dana u dan

  • 0
Anđela Đuričić

Printskrin: TvPink

Zadrugarka Anđela Đurčić je rešila da otvori dušu Drvetu mudrosti nakon brojnih emotivnih brodoloma i haosa koji proživljava u rijalitiju.

Naime, Crnogorka je priznala zašto se razočarala u svog dečka Zvezdana.

- Sada sam dobro, ali kod mene to varira. Meni je u glavi samo Zvezdan, ne znam ni sama šta da radim. Jako mi je teško i borim se. Kada ga vidim nije mi lako. Njegovo ponašanje je užasno bilo sinoć, ja to njegovo ponašanje ne mogu. Ponaša se kao stariji FIlip Car, to nije čovek u kojeg sam se zaljubila, a onda ono njegovo da traži piće, kao Car. Ono ležanje po krevetima, maženje sa drugim devojkama, to nije Zvezdan. Ja nisam videla da on toliko pije. On kao da preživljava drugu mladost. Meni ovde ništa nije jasno, nama se svima život promenio, i Zvezdanu i Ani i meni. Nije ovo neka vezica, ima tu svega, ali ovo ponašanje njegovo je veoma degutantno - govorila je Anđela.

Anđela je priznala da, ako Zvezdan nastavi sa ovakvim ponašanjem, stavlja tačku na njihov odnos, a takođe se osvrnula i na ponašanje njegove bivše, Ane Ćurčić.

- Ona je povređena sa njegove strane, a ona krivca traži u meni. Ne bi se ovo sve desilo da ja nisam razgovarala sa njim na taj način. Ja sam se njemu desila, ali to nije do mene, on treba da se pravda njoj, a ne ja. Ona stalno kod mene traži opradanje, ona traži krivca kod mene. Razumem je, povređena je, ali možda je to i sujeta. Ceo njihov odnos i naš zavisi samo od njega ali ako se bude ovako ponašao biće kraj za obe. Da li ću se boriti za njega, pa ja ću gledati sebe. Jeste on probudio nešto u meni i to baš. On je mene hteo da veri za novu godinu kod tebe, ali ako on bude ovakav, ja stavljam tačku, ja sam ozbiljna devojka, da sam htela švalere bila bi sa Filipom Carem, meni deluje da on proživljava drugu mladost - rekla je Đuričićeva.

Podsetimo, devojka Zvezdana Slavnića, Anđela Đuričić, napravila je preksinoć haos na imanju i doživela nervni slom. Anđela je prvo tražila od produkcije da je puste kući, a potom je povredila ruku nakon što je udarala u staklena vrata. Cimeri Ana Spasojević i Miljan Vračević pokušavali su da smire zadrugarku koja je sve vreme pravila haos. Zvezdan je takođe u jednom trenutku došao da je smiri, ali bezuspešno.

Video: Anđela doživela nervni slom: Bacala se po betonu i pretila da će slomiti ruku, pa završila u zatvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA