Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdan istom maramicom briše patike, lice i ruke: Gledaoci šokirani prizorima, a komentarima se ne vidi kraj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komentari na društvenim mrežama samo se nižu

  • 1
Zvezdan Slavnić Printskrin: TvPink

Kontroverzni zadrugar Zvezdan Slavnić često je na meti negativnih komentara na društvenim mrežama zbog svoje higijene, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, sinoć je milionski auditorijum pratio suočavanje prevarene Anđele i Zvezdana, pale su i teške reči, a jedan detalj je svima privukao pažnju.

Slavnić je u toku rasprave sa Đuričićevom prvo izvukao jednu vlažnu maramicu iz pakovanja kako bi obrisao lice, potom istu tu iskoristio za patike, a onda obrisao ruke, vidno nervozan, ni ne shvatajući očigledno šta radi, komentari su na mrežama.

Zvezdan je, nakon patika i lica i ruku, istu tu maramicu ponovo upotrebio za brisanje lica, a gledaoci su ostali zabezeknuti budući da se sve uživo prenosilo.

Komentari na društvenim mrežama samo se nižu.

- "Je l' realno da ovo radi?", "Au, kakva nehigijena", "Ne zna se šta je gadnije, ovo što priča ili ovo što radi sa maramicom", "Jel on shvata da se sve ovo snima" - samo su neki od komentara besnih fanova Zadruge koji nikako ne odobravaju Zvezdanove postupke, ali ni njegovo konstantno brisanje vlažnim maramicama, naročito posle odnosa.

(Telegraf.rs)

Video: Slavnić se momentalno umešao u tuču: Ana Ćurčić napravila opšti karambol, zaletela se na zadrugara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA