Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako je počela priča Maje i Zvezdana pre Zadruge: "Bila je oduševljena sa njim, rekla je da je simpatičan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Zvezdan je kriv, on je prevario devojku, ne Maja - rekla je Tijana

  • 0
Maja Marinković, Zvezdan Slavnić Foto: M.M./ATA Images, Nikola Tomić

Starleta Tijana Ajfon, prokomentarisala je aktuelnu situaciju u Zadruzi, te se dotakla odnosa Maje Marinković i Zvezdana Slavnića i tom prilikom otkrila nove detalje njihovog odnosa.

Tijana je najpre otkrila da li će se naći u rijalitiju uskoro.

- Nikad ne reci nikad. Mislim da sam prerasla i nemam više godina za blamiranje. Previše sam uspešna napolju da bih svoje vreme trošila u rijalitiju. Ako me vidite unutra, znajte da sam mnogo para dobila - rekla je Tijana, a potom se osvrnula na odnos Maje i Zvezdana.

- Ne podržavam to. Da je napolju, bila bi i sa više njih, a ovde je ipak sa jednim, što je pozitivno. Zvezdan je kriv, on je prevario devojku, ne Maja. Ona je samo pokazala da može da ima šta god poželi, ja to ne podržavam. Kad izađe porazgovaraćemo - rekla je Tijana za Blic i otkrila kada su se rodile prve simpatije između Zvezdana i Maje:

- Kad su bili na sistematskom, odmah mi je spomenula Zvezdana, bila je oduševljena. Ja ukucam njegovom ime, izlazi mi na pretrazi neki deda, a ona mi kaže "nije, baš je simpatičan".

Podsetimo Zvezdan Slavnić, sin legendarnog košarkaša Moke Slavnića, prevario je svoju suprugu Anu Ćurčić u "Zadruzi" sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Međutim, nedavno je prevario i ljubavnicu sa Majom Marinković zbog čega je u centru skandala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA