Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Dragojević isprozivao voditelja Zadruge: "Da je dobar, radio bi u pekari"

Vreme čitanja: oko 1 min.

A nekada mu je bio rame za plakanje

  • 10

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, uputio je prozivke na račun voditelja "Zadruge" Marka Đedovića.

Njih dvojica nisu u dobrim odnosima već neko vreme, a sada je Dragojević zamolio fanove da mu ne šalju poruke u vezi sa Markom  jer će ih blokirati. 

- Što se tiče Đedovića, nemojte da mi pišete dobar je Đedović, Đedović ti je pomogao... Đedović da je dobar tako, radio bi u pekari i ne bi se motao i komentarisao rijaliti, pustite me toga. Nemojte mi ga spominjati. Svako ko mi ga spomene biće blokiran i tačka. Kraj. Ne spominjite mi više ni njega, niti bilo koga iz rijalitija - zapretio je Dejan.

Dejan Dragojević Printskrin: Instagram/dejan_dragojevic_official_

Inače, Marko je bio "desna ruka" Dragojevića i rame za plakanje tokom rijalitija, a da li će mu voditelj odgovoriti na ove prozivke, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Dragojević se pohvalio novom "bebicom" od skoro 18.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    26. april 2023 | 18:59

    А овај је сада као неки светац ?! Хахаххаха колико будала посједује Србија а ја мислила ми овамо врх. Ејјјј отишао у Меку и Медину са види Кабу и мисли сада да је светац и Бог. Алооо дЈечко олади главу и олади уопште јер си са својим јадом сморио и искачеш ми као чупавац на свим вијестима са све Звезданом. Не знам више како од вас да се одбраним у медијима?!

  • Samo pitam

    26. april 2023 | 20:04

    Da mi "gospodin" prevede sta znači radio bi u pekari? Jeli u pekari rade dobri radnici ili osuđenici? Pekare, prodavnice trafike, itd su objekti gde rade fini i dobri ljudi. Ti jado nisi nigde pristao.

  • moki

    26. april 2023 | 19:00

    Cuti bre Abu Hamza!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA