Vreme čitanja: oko 3 min.

Ove zadrugarke su abortirale: Jedna je priznala da je to uradila 19 puta, neke su bile prisiljene

Vreme čitanja: oko 3 min.

Teške životne odluke koje su morale da donesu...

  • 4
Zadrugarke abortusi Foto-kolaž: ATA Images, Kobra, Nikola Anđić, Instagram/aleksandrasubotic_orman, Pixabay

Namerni prekid trudnoće, odnosno abortus, i dalje je tabu tema u našem društvu, a mišljenja o ovom činu su podeljena.

Dok neki smatraju da u 21. veku svaka žena mora i treba da ima pravo na izbor kada su njeno telo i trudnoća u pitanju, drugi ipak imaju stav da je namerni prekid trudnoće jedan od najvećih grehova, jer su deca "dar od Boga".

U šest sezona rijalitija "Zadruge" mnogo puta se govorilo o ovoj temi, a pojedine učesnice su čak i napuštale rijaliti kako bi obavile kiretažu, da bi se potom vraćale pred kamere i borile za pobedu.

Mnoge od njih su i javno govorile o svojim iskustvima, a javnost pamti njihove priče od kojih je većina potresna.

Čak osam zadrugarki išlo je na abortus, neke i po više puta.

Najveća zavodnica svih sezona "Zadruge", Maja Marinković, kako je istakla, abortirala je čak 19 puta.

- Godinama nisam imala granicu kad su tablete za jutro posle u pitanju. Koliko sam ih popila, mogla sam apoteku da sagradim do sada. Popila sam više od 200 tableta za dan posle i abortirala bar 19 puta. Nerado pričam o tome, to nije nešto što treba bilo koja devojka da radi, ali ja sam imala faze kad nisam previše razmišljala o tome. Danas, kad vratim film, nikad to ne bih uradila - rekla je starleta jednom prilikom u rijalitiju.

Maja Marinković Printskrin: TvPink

Miljana Kulić je za mnoge bila rekorderka kada su rijaliti trudnoće u pitanju.

Miljana je prvi put zatrudnela u "Parovima" 2017. godine, a devet meseci kasnije je svom tadašnjem rijaliti cimeru Ivanu Marinkoviću rodila sina Željka. Kulićeva je nakon nekog vremena ponovo zatrudnela, ovog puta u "Zadruzi", sa svojom velikom ljubavlju Lazarom Čolićem Zolom, ali se tada ipak odlučila da ne rodi, zbog pritiska porodice koja nije odobravala njihovu vezu.

Miljana i Zola su 2020. ponovo ušli u "Zadrugu", a Nišlijka je i ove godine uspela da ostane u drugom stanju. Miljana je prvo odlučila da zadrži dete, ali se ubrzo predomislila i izašla iz rijalitija kako bi obavila kiretažu.

Miljana Kulić Printskrin: Youtube/zadruga official

Jedna od najpotresnijih priča iz "Zadruge" je i trudnoća Viktorije Mitrović.

Viki je pred kamerama započela vezu sa zadrugarom Markom Osmakčićem, a javnost je bila u mogućnosti da vidi njihove intimne odnose, svađe, tuče, pljuvanja i drugo. Mitrovićeva je pred sam kraj rijaltija i zatrudnela, što je bio svojevrsni šok za nju koja već ima ćerku iz prethodne veze, ali i za Osmakčića, koji je nakon ovih vesti pobegao iz Šimanovaca u drugu državu.

Viktorija Mitrović Foto: ATA Images

Među rijaliti zvezdama koje su otvoreno govorile o abortusu su i Aleksandra Nikolić, koja je ostala u drugom stanju sa oženjenim muškarcem koji ju je, prema njenim rečima, tada naterao da ne rodi dete.

Dalila Dragojević koja je zatrudnela u sedamnaestoj godini, ali je zbog odsustva podrške oca i porodice morala da abortira.

Dalila Dragojević Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandra Subotić koja je 2017. godine pred kamerama rijalitija "Parovi" u suzama priznala da je imala abortus u svojoj 15. godini, a kako je istakla, za to nisu znali ni njeni roditelji.

Aktuelna učesnica "Zadruge" Šarmen Soraja, koja je u ovoj sezoni otkrila da je pre par godina išla na kiretažu jer nije, kako ističe imala drugog izbora.

Rialda Karahasanović koja je zatrudnela sa milionerom, ali su bili u vezi na daljinu, pa taj odnos nije mogao da uspe. Kako je svojevremno istakla, on nije želeo ništa ozbiljno sa njom, a ona nije imala uslova da sama izdržava dete, piše "Srbija Danas".

Rialda Karahasanović Foto: Nikola Anđić

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Dragojević isprozivao voditelja Zadruge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    29. april 2023 | 01:23

    Ova Maja ništa drugo i ne radi sem što se seksa. Pa, koliko godina ima kad je 19 puta imala prekid trudnoće a 200 puta popila tabletu protiv začeća. I, još se hvali sa svojim gresima/abortusi su ravni ubistvu/. Kad misli da radja decu? I ko bi sa njom ozbiljno kad je takva. Neka joj je Bog u pomoći a treba da se pokaje za tolike grehe.

  • Trange-frange

    29. april 2023 | 00:29

    Funjare sve do jedne!

  • xy

    28. april 2023 | 23:08

    Tuzno, jadno, bolesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA