Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga u Zadruzi: Divna DNK saznala da joj je umro otac, pa počela da plače, cimeri je jedva smirili

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je inače teško podnela kada je nedavno njen suprug Marko Kocić zbog zdravstvenih problema iznenada napustio "Zadrugu", a sada je usledio novi, još bolniji udarac

  • 2
Divna Marko DNK Pritnskrin: Youtube/zadrugaofficial

Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK, učesnica aktuelne sezone rijalitija "Zadruga", dobila je loše vesti, da joj je preminuo otac.

Ona je inače teško podnela kada je nedavno njen suprug Marko Kocić zbog zdravstvenih problema iznenada napustio "Zadrugu", a sada je usledio novi, još bolniji udarac.

Njoj je, naime, preminuo otac, o čemu ju je produkcija odmah obavestila.

Oočekivano, s ogromnom tugom primila je ove loše vesti i briznula u plač, a potom se vratila u Belu kuću, gde su joj odmah zadrugari pritrčali, ne bi li je utešili.

Podsetimo, Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK, pre nekoliko dana je napustio rijaliti "Zadruga" zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Kao razlog njegovog izlaska iz rijalitija navodili su se razni razlozi, među kojima je bila i psihička nestabilnost učesnika "Zadruge".

(Telegraf.rs)

Video: Divna DNK otkrila jezive detalje iz braka, a Marko se smejao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    30. april 2023 | 20:13

    Ovo je stvarno greota da je ova zena u zadruzi. Ako Mitrovic zeli finansijski da pomogne toj porodici pistenije bi bilo da im samo da pare. Jer ne postoji niko ko bi zelio nju i njenog muza da gleda tu. To je zloupotreba ogranicenih ljudi.

  • Ce

    30. april 2023 | 21:56

    Meni je za pohvalu.I ona je zena.Divna moje saucesce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA