Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela slušala akciju Zvezdana i Maje: Kad je shvatila šta rade u sobi pored nje, odmah je izletela napolje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je svratila sobu za rehabilitaciju, a nije mogla ni da nasluti da u tom trenutku u prostoji pored nje Zvezdan i Maja imaju brutalnu akciju

  • 1
Anđela Zvezdan Maja Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anđela Đuričić ne može da pobegne od Zvezdana Slavnića i njegove ljubavnice Maje Marinković, pa je morala da sluša njihove uzdahe.

Ona je svratila sobu za rehabilitaciju gde borave Aleksandra Nikolić i Filip Car, a nije mogla ni da nasluti da u tom trenutku u prostoji pored nje Zvezdan i Maja imaju brutalnu akciju.

Anđela je sela na krevet i samo ćutala, a po izazima njenog lica moglo se primetiti da je shvatila da joj je bivši dečko u strastvenom izdanju sa novom devojkom, zbog čega je momentalno napustila prostoriju.

Podsetimo, Đuričićeva ni slutila nije da će je njen doskorašnji dečko zbog kog je pogazila moralne kodekse ubrzo zaboraviti i uploviti u romansu sa Majom.

Čim je saznala da su zajedno, ona se sukobila sa njim i zadala mu dva udarca u predelu međunožja, a ni on joj, iako je muškarac, nije ostao dužan.

(Telegraf.rs)

Video: Fizički sukob Anite i blizanaca Nece i Pece: Stanojlovićeva izudarala jednog, drugi joj polio krevet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA