≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja otkrila šta se dešava iza kamera u Zadruzi: "Sve je očekivano, Anđela Zvezdana ne zanima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Zvezdana Anđela apsolutno više ne zanima - rekla je Maja

  • 0
Zvezdan Slavnić,  Anđela Đuričić, Maja Marinković, Maja Kovačević Printskrin/youtube/BAR Srbija, Foto: M.M./ATA Images, Kobra, Nikola Tomić

Zadrugar Zvezdan Slavnić  našao se u žiži javnosti nakon što je uplovio u vezu sa Anđelom dok je bio u vanbarčnoj zajednici sa Anom Ćurčić, međutim, Đuričićevu je takođe prevario sa Majom Marinković.

Mnogi su zatečeni njegovim ponašanjem, a povodom ovih dešavanja oglasila se bivša učesnica rijalitija Maja Kovačević.

- Tačno očekivan razvoj događaja, očekivala sam takav ishod i sve sam predosetila što se trenutno dešava u kući. Između Maje i Zvezdana su oduvek postojale varnice, te je bilo pitanje vremena kada će se između njih nešto desiti. Njega Anđela apsolutno više ne zanima - rekla je Maja.

- Anđela je svesna svojih grešaka i da su neke stvari koje je radila nepopravljive, ma koliko se trudi da to opravda time što ga je mnogo zavolela - otkrila je Maja.

- Što se tiče Ane, ona naravno i dalje ima emocije prema Zvezdanu , tako da samu sebe zavarava kada kaže da je Maja ne zanima. Verujte mi, ja sam odavno sve ovo predvidela - istakla je ona za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Marinković ne prestaje da provocira Pecu i Sandru: Ja sam ona koju ti ona brani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA