Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo da li su policiji stizale prijave za nasilje na račun Zvezdana Slavnića od strane Ane Ćurčić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana je nakon ulaska u rijaliti iznela brojne optužbe na račun Slavnića, a mi smo pokušali da saznali da li je Ćurčićeva podnosila ranije prijave na račun bivšeg nevenčanog supruga

  • 0
Zvezdan Slavnić Ana Ćurčić policija Foto: Yotube/Zadruga Official, Milena Đorđević

Zadrugarka Ana Ćurčić otkrila je u Zadruzi detalje jezivog psihofizičkog nasilja kroz koje je prošla sa svojim bivšim nevenčanim suprugom, Zvezdanom Slavnićem, a njena ispovest je potresla region.

Ana je tom prilikom iznela brojne optužbe na račun Slavnića, a između ostalog je pričala i da ju je vezivao za radijator i tukao.

Tragom ovih informacija, Telegraf je kontaktirao MUP koji je otkrio da im prijave na račun Zvezdana Slavnića, dok je živeo sa Anom u stanu na Novom Beogradu, nisu stizale.

Zvezdan Slavnić je Anu Ćurčić prevario u rijalitiju sa Anđelom Đuričić, a nakon što je Ana ušla u isti i iznela brojne optužbe na račun svog bivšeg partnera, Slavnić je u više navrata nasrtao na Anu, omalovažavao je, vređao, gađao i iznosio brojne optužbe i na njen račun, a to je da je Ćurčićeva varala svog bivšeg supruga upravo sa Zvezdanom.

Podsetimo, Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz "Zadruge" nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković, a njoj se pridružio i Zvezdan Slavnić. Oni su nakon rijalitija otišli kod njegovog oca, Moke Slavnića, koji ih je primio u svoj stan dok se situacija ne smiri.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović saopštio zadrugarima nove odluke koje je doneo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA