Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo šta se menja u Zadruzi nakon ulaska Željka Mitrovića: Stupa na snagu odmah

Vreme čitanja: oko 2 min.

Željko je prvi put za ovih šest sezona ušao u rijaliti i doneo promene koje stupaju na snagu odmah i veoma su rigorozne

  • 13

Vlasnik Pink televizije i tvorac rijaliti formata Zadruga, medijski mag Željko Mitrović, sinoć je ušao u pomenuti rijaliti i saopštio nova pravila.

Naime, njemu je ovo prvi ulazak u rijaliti dok su takmičari prisutni, a Zadruga traje šest sezona, što dovoljno govori o ozbiljnosti situacije.

- Pred velikim televizijskim auditorijumom ćemo razgovarati na način koji treba da bude obavezujući, ali pre toga da minutom ćutanja odamo počast poginulima i nastradalima - rekao je Mitrović, a nakon što su odali počast preminulima u dva stravična masakra, Željko je saopštio nova pravila i izmene koje stupaju na snagu odmah.

- Odlučio sam da ovaj program nastavimo. Moramo da nastavimo tako što ćemo biti malo drugačiji. Ne zato što smo mi krivi, bićemo malo drugačiji iz razloga što me je danas zbunilo, pročitao sam preko 1300-1400 poruka koji su mi slali razni, ali me je zbunilo što su iz prve dve grupe bile poruke podrške sa pojedinim kritikama, ali se desilo da su simetrične sa porukama koje su dobronamerne sa ljudima koji su šetali na ova dva protesta. Farma je bila sa tolerancijom nula kada su fizički kontakti u pitanju i kada su preozbiljni verbalni dueli u pitanju, "Zadruga 1,2,3 i 4" skoro da je bila nulta tolerancija, a da se u petoj i šestoj sezoni to opustilo i da je to skoro nepostojeće. Ne misli svako da je "Zadruga" maksimalno kriva - rekao je on između ostalog.

- Tolerancija za fizičke kontakte će biti nulta, propada vam ceo honorar. Mogu i da vas zamolim za jednu drugu stvar a to je da vaše sukobe, koji su prirodna stvar, da svedete na minimum... Ovo je šou u kome ljubavni odnosi treba da budu noseća kategorija i da se na toj platformi grade odnosi, pa i sukobi - bio je jasan Željko nakon čega je izašao iz Zadruge.

Ono što se može zaključiti iz svega ovoga je, da se od sinoć, svaki vid nasilja u Zadruzi momentalno kažnjava oduzimanjem svih zarađenih honorara i momentalnom diskvalifikacijom, a svađe, psovke i uvrede svešće se takođe na minimum. Željko nije precizirao kako će se one klasifikovati kada je kažnjavanje u pitanju, ali, sudeći po njegovom obraćanju, sve za šta smatraju da krši pravila i da prelazi granicu, biće momentalno sankcionisano.

Podsetimo, Željko je istakao i da će razgovarati sa svojim saradnicima te da od septembra počne neki novi, drugačiji format, ali " Zadruga ovakvu kakvu je sada znamo i gledamo - više se neće emitovati".


(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte trenutak kada je Ceca napustila emisiju "Hit twit"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    14. maj 2023 | 20:59

    Nema tu nova pravila. Do petka da se ukine ta ludorija to je van pameti sta se pusta da gleda ova omladina.

  • Ogi

    14. maj 2023 | 21:49

    Nikad vise. Najgori tihi ubica Srbije i naroda u njoj.

  • DARKO 100%

    14. maj 2023 | 21:07

    Nazalost u Srbiji je ubijena duhovnointelektualna misao,Srbija je izrasla iz broja tri,duhovnosti ,i sve sto nije u skladu sa tim i logikom ,to ce je vracati samo nazad ,i razarati celokupno drustvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA