Vreme čitanja: oko 1 min.

Lažno venčanje Anđele i Zvezdana: Predstavili kumove i pokazali burme, a sve je zapravo iscenirano

Vreme čitanja: oko 1 min.

To su uradili zarad malo pažnje

  • 5
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničnog ponašanja, a od izlaska iz Bele kuće nalaze se u stanu njegovog oca Moke Slavnića. Njih dvoje od prekjuče borave u Slavnićevom stanu na Novom Beogradu, a sinoć je ona šokirala svoje pratioce na Instagramu.

Anđela je objavila fotografiju na kojoj se vide njene i Zvezdanove ruke sa burmama, a uz to je napravila anketu: "Da li smo rekli da?". Kako su na njihovim rukama zasijale burme, mnogi su pomislili da su posle rijalitija otišli pred matičara.

- Volim te! - napisala je kratko bivša zadrugarka, da bi se malo potom saznalo da su sve odradili u svrhu snimanja jedne emisije, odnosno da su venčanje lažirali. Za "kumove" su odabrali nekadašnje rijaliti učesnike Dalilu Dragojević i Milan Miloševića, a samo trubači, koji su se takođe pojavili, bili su pravi, piše "Blic".

Zvezdan Slavnić Anđela Đuričić Printskrin: Instagram/andjelaadjuricicc

Anđela je svesna da su joj roditelji van sebe zbog niza skandala koje je pokrenula od prošle godine do sada, a, po svemu sudeći, ne mari za to, već joj je samo bitan partner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA