Vreme čitanja: oko 1 min.

Sinoć su njih dve napustile Zadrugu 6: Bile su ubeđene da će ući u superfinale, a onda se desio preokret

Vreme čitanja: oko 1 min.

Budući da je finale veoma blizu, u Zadruzi će se do samog kraja, svake večeri, održavati vanredno izbacivanje budući da je ostalo 25 takmičara

  • 0
Zadruga 6 logo imaginarijum Foto: A. Nalbantjan, Wikimedia

Finale Zadruge 6 zakazano je za 8. jun, a krenula su i izbacivanja iz rijalitija kako bi se smanjio veliki broj takmičara.

Naime, sinoć su, nakon žestoke borbe, rijaliti napustile Miljana Popović koja je zauzela 27. mesto.

Za njom je odmah krenula i Šarmen Soraja, koja je završila na 26. mestu, odlukom gledalaca.

Njih dve je u studiju dočekala voditeljka Dušica Jakovljević sa kojom su se dotakle najaktuelnijih tema, a prokomentarise su takođe i svoje učešće u Zadruzi.

- Ja sam bila ja, nisam se trudila da se nametnem, mogla sam više da se zezam, a iskreno mislim da svako zaslužuje poseban plasman - rekla je Miljana.

Podsetimo, Željko Mitrović je, u dogovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odlučio da ukine rijaliti Zadrugu 6. On se oglasio nedavno i na Instagramu i saopštio javnosti svoju odluku.

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Mitrović na Instagram nalogu.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović saopštio zadrugarima nove odluke koje je doneo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA